Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Logistiek Medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Bij het Centraal Magazijn in Sittard is het jouw taak als technisch medewerker om de machines die gekocht zijn voor de verhuur, verhuur klaar te maken. Denk hierbij vooral aan het materiaal te voorzien van een van de Boels stickers en een uniek Boels ID nummer. De machines die aankomen op het centraal magazijn zijn voornamelijk de grote machines voor Boels Rental. Maar ook de kleinere producten die in onze Do It Yourself (DIY) shops liggen komen aan in het centraal magazijn. Voor de DIY shops moet je denken aan de huur producten bij verschillende bouwwinkels.

Breekhamers, boormachines, grondwerkmachines, airconditioners dit zijn enkele machines waar je mee te maken gaat krijgen. Bij het verhuur klaar maken van de machines hoort het ook erbij om sommige machines (deels) in elkaar te zetten en te controleren op brandstof. Verder ben jij als technisch medewerker, samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het netjes houden van het magazijn.

Als technisch medewerker bij ons centraal magazijn in Sittard heb je een uitdagende functie, daarnaast wordt je ontvangen in een nette, schone en gezellige werkplek.


Het oranje team in Sittard waar jij, als technisch medewerker, bij kan horen bestaat uit ongeveer 8-10 enthousiaste collega’s. Het is een divers team die er met elkaar voor zorgen dat jij snel ‘up and running’ bent en dat je je thuis zal voelen. Een deel van de medewerkers werkt al langer op deze afdeling waardoor zij jou goed kunnen uitleggen wat er moet gebeuren en kunnen helpen waar nodig.

Dit krijg je van ons

Als je ons komt versterken als technisch medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een bruto salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2.318,- en € 2.481,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Woon-werk reiskostenvergoeding naar Sittard
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness, een fietsplan en huren met forse personeelskorting!

Wat neem je mee?

Jij bent een proactief iemand met veel energie! Met deze houding pas je binnen ons oranje team in Sittard.

Om daarnaast ook succesvol te zijn binnen je rol als technisch medewerker bij Boels neem je mee:

  • Een goede fysieke gesteldheid
  • Een zelfstandige instelling, maar werkt wel graag binnen een team
  • Het is fijn meegenomen als je een VCA en/of heftruck certificaat hebt.