Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Commercieel projectmanager

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Boels Rental is een internationale machineverhuurder met activiteiten in meer dan 18 landen. Onze Business Unit Portable Kitchens is de grootste aanbieder van (tijdelijke) mobiele keukenunits in Europa. We leveren mobiele keukens, keukenapparatuur, vaatwasunits, koel- en vriescapaciteit, opslagunits en/of restaurantvoorzieningen.? Dus of de klant nu op zoek is naar een tijdelijke eenvoudige keuken, of een compleet restaurant voor 3 maanden, bij Boels Portable Kitchens zit men goed. Voor nagenoeg iedere situatie bieden we een professionele oplossing waarbij jij, als commercieel projectmanager met ons mee kan bouwen!


Binnen het team is er ruimte ontstaan voor een ervaren commercieel projectmanager die Boels Portable Kitchens proactief op de kaart kan zetten binnen de Benelux. Vanuit deze functie ben je commercieel verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een sterk netwerk van klanten en partners binnen Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het stroomlijnen van jouw projecten vanaf offerte, oplevering én afronding. Hierin combineer jij je technische inzicht met commerciële vaardigheden om projecten van aanvraag tot oplevering te beheren en succesvol af te ronden.

Je behandelt binnenkomende aanvragen en neemt contact op met klanten om hun wensen en verwachtingen te bespreken. Je beoordeelt technische vereisten op locatie zoals stroom-, & watervoorziening en stel je een passend concept op. Samen met de binnendienst werk je offertes uit en zorg je voor de opvolging vanuit het CRM-systeem.

Zodra een offerte wordt geaccepteerd, coördineer je de levering en plaatsing en onderhoud je de contacten gedurende het project. Tijdens de huurperiode ben jij het aanspreekpunt voor de klant en verzorg je de nazorg. Je hebt hierbij regelmatig contact met de technische dienst om ervoor te zorgen dat het project tot aan de demontage goed wordt gemanaged.

Kortom; ben jij een proactieve én enthousiaste ervaren commercieel projectmanager die openstaat voor een uitdagende functie met veel vrijheid waarbij jij verder kunt kennismaken met een uniek product binnen een niche markt? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO werk- en / of denkniveau gecombineerd met een technische achtergrond, bij voorkeur opgedaan binnen de horeca, grootkeuken branche of modulaire bouw;
  • Relevante & recente ervaring in een commerciële buitendienst functie;
  • Ervaring met projectmatig werken;
  • Kennis van wet- en regelgeving binnen grootkeukens;
  • Een oplossingsgerichte en proactieve houding en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en een commerciële instelling;
  • Professionele vaardigheid in Nederlands, Frans is een pré.
  • Eerlijkheid, transparantie en een directe aanpak waarbij jij het geen probleem vind om ca. 50% van jouw tijd te reizen naar verschillende locaties binnen de Benelux;
  • Jouw standplaats is Sittard waar jij dan ook ca. 1 á 2 dagen per week aanwezig bent, de overige tijd breng jij door op locatie bij de klant of werk je vanuit thuis.

Wat bieden wij?

Als je bij Boels Portable Kitchens komt werken als commercieel projectmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling, zodat kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 3.770 en € 4.830 op basis van 40 uur.
  • Een aantrekkelijke bonusregeling;
  • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om 5 dagen bij te kopen;
  • Bedrijfswagen, telefoon en laptop;
  • Diverse trainingen, opleidingen en coaching welke gericht zijn op jouw ontwikkeling;
  • Korting op je fitnessabonnement of op een weekendje weg;
  • Huren bij Boels met personeelskorting!

Heb je interesse? Ben je ervan overtuigd dat dit de juiste baan voor jou is, upload dan je documenten. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze recruiter Mascha den Engelsen op +31641105212.