Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Montagemedewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels pitstop

Al montagemedewerker kom jij te werk op de afdeling Unitverhuur in Sittard. Bij Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit.

In jouw rol als montagemedewerker ben jij onderdeel van het productieteam in Sittard welke dagelijks de units voor de klant volledig op maar maakt. Dit betekent voor jou dat jij de wanden van de units monteert en/of demonteert, het inhangen van deuren, het plaatsen van verlichting, het plaatsen van arico units, het plaatsen van verwarming en het plaatsen van sanitair. Jij en jouw collega’s ontvangen voor elke unit een unieke bouwtekening zodat jullie precies weten wat er moet gebeuren en hoe alles geplaatst moet worden. Jij stopt niet totdat alles klopt volgens de bouwtekening en de unit met een gerust hart naar de klant vervoerd kan worden. In sommige gevallen zal er van jou gevraagd worden om mee te gaan naar de locatie van de klant om daar de laatste werkzaamheden uit te voeren. Het betreft een uitdagend proces waardoor elke dag anders is!


De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als montagemedewerker in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Het Oranje team en jij

'Stressbesteding en flexibel'; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team in sittard. Boels zoekt zowel parttime als fulltime medewerkers. Om daarnaast ook als montagemedewerker de beste te worden, heb je:

  • Technische inzicht/vaardigheden door middel van een opleiding of relevante werkervaring, ervaring op het gebied van electra is een pré;
  • 1-3 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld stand-bouwer, timmerman, klusjesman of vergelijkbaar;
  • Een flexibele en klantgerichte houding en je werkt graag samen in een team;
  • Geen probleem met fysiek zwaar werk;

Boelseye!

Is deze vacature van montagemedewerker bij Univerhuur in Sittard in een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 11388109. Hoor ik snel wat van je?