Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Chauffeur (CE)

Werkgever:Collé
Plaats:Sittard

Chauffeur (CE)

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 550 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto!

De functie:

Als chauffeur ben je een belangrijke schakel in de dienstverlening van Collé. Je bent verantwoordelijk voor het laden, transporteren en lossen van machines en bent het gezicht van de organisatie bij de klant. Desgewenst geef je op locatie een korte gebruiksinstructie. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het bezorgen en ophalen van machines.

Het soort machines waarmee je werkt loopt zeer uiteen, van hoogwerkers tot heftrucks, van verreikers tot graafmachines. Na een gedegen interne opleiding ga je zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren.

Het profiel:

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE;
  • Tevens beschik je over een geldige code 95, met minimaal 3 jaar rijervaring en onbesproken rijgedrag;
  • Je hebt ervaring met het transporteren van grote machines;
  • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, bent betrouwbaar, servicegericht en representatief;
  • Je bent flexibel inzetbaar; beschikbaar voor meerdaagse opdrachten met overnachting op locatie en hebt geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit;
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent woonachtig in de regio Sittard.

Wat bieden wij? Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO, prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Interesse? Wacht niet langer en solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze pagina te klikken! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Natascha Bartels, Corporate Recruiter, via +31 6 83216543. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld