Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Commercieel administratief medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als commercieel administratief medewerker bij Boels doe je het volgende

Bij Site Accommodation leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen.

Als Commercieel administratief medewerker ben jij samen met één van de accountmanagers verantwoordelijk voor jouw rayon binnen Nederland. Jij helpt en adviseert onze zakelijke klanten betreft de juiste oplossing en denkt met ze mee waar nodig via de telefoon en/-of mail. Jij zorgt voor de juiste unit tekeningen, werkt offertes uit en zorgt samen met onze accountmanager voor de juiste opvolging.Wat gaaf als de offerte definitief is en jij ervoor kan zorgen dat het benodigde materiaal ook uitgeleverd wordt.

Binnen deze functie heb jij veel contact met onze klanten, jouw collega accountmanager en collega’s op de filialen en planning. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Elke dag service verlenen en zo werken aan een optimale klanttevredenheid is jou dan ook op het lijf geschreven. In de functie van Commercieel administratief medewerker ben jij de spin in het web en is geen dag hetzelfde

Dit krijg je van ons

Als je bij ons komt werken als commercieel medewerker binnendienst, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:
•  Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.318, - en € 2.905, - op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke prestatieafhankelijke bonus per kwartaal
•  28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
•  Reiskostenvergoeding richting de vestiging in Sittard
•  Thuiswerkmogelijkheden zijn bespreekbaar
•  Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ook bieden we vele doorgroeimogelijkheden
•  Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
•  Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Wil jij succesvol zijn als commercieel administratief medewerker bij Boels?

Dan neem jij het volgende mee:
•  MBO+ werk en denkniveau;
•  Jij bent Klantvriendelijk, servicegericht, houdt van een hectische en afwisselende omgeving, kan meerdere ballen tegelijk in de lucht houden, bent punctueel en ook nog eens administratief sterk; we are looking for you!
•  32 – 40 uur per week beschikbaar;
•  Je hebt goede computervaardigheden (o.a. Microsoft office) en eventueel kennis van SAP.
•  Goede communicatievaardigheden