Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG Zorgcentrum Aldenhof

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Born

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor de verzorgingshuisafdeling (team 1) van Zorgcentrum Aldenhof in Born zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG, die graag het gezellige en enthousiaste team wil komen versterken. Persoonlijke en professionele zorg, gecombineerd met warmte en aandacht vinden wij erg belangrijk binnen deze afdeling.

Ben jij die verzorgende IG, die met veel enthousiasme, zorgzaamheid en collegialiteit, samen met je collega’s een warme en aangename leef- en woonomgeving weet te creëren voor onze bewoners en hun naasten? En wil jij werken in een klein, hecht team waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en je samen zorgt voor een fijne en prettige werkplek? Dan maken we graag kennis met je!

Onze verzorgingshuisafdeling (team 1) betreft een afdeling waar zorg en begeleiding geboden wordt aan een 27-tal bewoners die woonachtig zijn in hun eigen zorgappartement. De zorg, begeleiding en het activiteitenaanbod binnen deze afdeling sluit aan op de behoefte(s) van de individuele bewoner. Hierbij stimuleren we onze bewoners om zo lang en zo zelfstandig mogelijk hun eigen leven te leiden.

Wat ga je doen?

 • Binnen het hechte team van (zorg)collega’s, waaronder een verpleegkundige, heb jij als verzorgende IG een belangrijke regiefunctie en word je elke dag opnieuw uitgedaagd om met jouw expertise en actieve inzet onze bewoners de best passende zorg te bieden.
 • Je doet dit door dagelijkse zorg te verlenen aan onze bewoners en bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn, hierbij staan de individuele wensen en behoeftes van de bewoner altijd centraal.
 • Je verzorgt en begeleidt bewoners op basis van de zorgleefplannen, daarnaast heb je een signalerende functie, rapporteer je en zet je de juiste acties uit.
 • Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback.
 • Binnen je team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundige verzorgende IG en minimaal in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel, communicatief sterk en sociaal vaardig. In je werk heb je naast het contact met bewoners ook veelvuldig contact met familieleden en mantelzorgers.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de bewoner.
 • Je bent stressbestendig en in staat om de rust te bewaren in snel wijzigende situaties.
 • Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid waarbij je met jouw enthousiasme en persoonlijkheid een positieve bijdrage hieraan levert.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een dienstverband voor gemiddeld 28 – 32 uur per week.
 • Er wordt gewerkt in alle diensten (ochtend-, avond- en nachtdiensten).
 • Het salaris ligt op basis van CAO Ziekenhuizen in FWG 35 (minimaal €2.028,- bruto per maand en maximaal €2.972,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Daarnaast ontvang je uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Naast voldoende uitdaging binnen het vakgebied zijn er ook voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen zowel in de praktijk als ook middels (verkorte) opleidingen en/of trainingen (bijvoorbeeld opleidingstraject tot contactverzorgende (EVC) als een verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4).

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer op deze vacature’. Voor informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Ria Smeets – van Buggenum op telefoonnummer 06-30892197.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.