Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG voor het extramurale zorgteam Hoogstaete

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij als Verzorgende IG op zoek naar een verantwoordelijke functie, waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt? Dan verwelkomen we je graag bij het extramurale zorgteam van Zorgcentrum Hoogstaete in Sittard.

Werken binnen ons extramurale zorgteam betekent:

 • Werken in een “warme” en collegiale omgeving;
 • Veel uitdaging en afwisseling;
 • Veel zelfstandigheid in handelen;
 • We zoeken meerdere nieuwe parttime collega’s voor gemiddeld 20 uur per week.

Wat ga je doen?

Iedere werkdag start je gezamenlijk op met je collega’s van het extramurale zorgteam. Je gaat vervolgens zelfstandig aan de slag en levert zorg die is afgestemd op de persoonlijke situatie van de cliënt. Waar nodig draag je zorg voor de communicatie met verschillende disciplines zoals o.a. (wijk)verpleegkundigen, huisartsen en psychologen. Iedere werkdag wordt wederom afgesloten in teamverband.

Je ondersteunt bij de persoonlijke verzorging van cliënten die zelfstandig wonen maar wel behoefte hebben aan zorg. Zij ontvangen geplande zorg maar kunnen tevens middels alarmering een oproep doen. Een manier van zorg verlenen die we zo dicht mogelijk bij de cliënt organiseren, in de geclusterde woonvormen (aanleunwoningen die op loopafstand liggen van ons zorgcentrum). Je zoekt hierbij continu samen met je collega’s naar mogelijkheden om de beste kwaliteit van zorg te leveren. Tussendoor kan er dan ook altijd een beroep worden gedaan op de expertise van collega’s binnen het team.

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Ervaring in de thuiszorg of in de Extramurale Zorg is een pré
 • Je bent in staat om jezelf goed in te leven in de cliënt en zorgt daarbij voor een persoonlijke en professionele benadering, gecombineerd met warmte en aandacht.
 • Je houdt van eerlijke en open communicatie.
 • Je bent flexibel ingesteld en in staat om goed in te spelen op onverwachte situaties.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd bij de grootste werkgever van Limburg.
 • Een dienstverband voor gemiddeld 20 uur per week.
 • Er wordt gewerkt in onregelmatige diensten (ochtend-, avond- en nachtdiensten)
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Het salaris is ingedeeld volgens CAO ziekenhuizen in FWG 35 (minimaal €2.028,- bruto per maand en maximaal €2.972,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijv. omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijv. mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposium te bezoeken.

Interesse?

Is jouw interesse gewekt en ontvang je graag meer informatie? Of wil je gebruik maken van de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Marlie Vluggen (Unitmanager) via telefoonnummer 06-12407046.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.