Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG, Team Zorgappartementen Zorgcentrum Aldenhof

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Born

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ter uitbreiding van ons gezellige team, zijn wij voor het team Zorgappartementen op zoek naar meerdere verzorgenden IG-ers. Persoonlijke en professionele zorg, gecombineerd met warmte en aandacht vinden wij erg belangrijk binnen onze afdeling van Zorgcentrum Aldenhof in Born.

Ben jij de verzorgende IG-er, die met veel enthousiasme, zorgzaamheid en collegialiteit, samen met je collega’s een warme en aangename leef- en woonomgeving weet te creëren voor onze cliënten en hun naasten? En wil jij werken in een klein, hecht team waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en je samen zorgt voor een fijne en prettige werkplek? Dan maken we graag kennis met je!

Ons team Zorgappartementen betreft een afdeling waar zorg en begeleiding geboden wordt aan enerzijds een 20-tal verzorgingshuiscliënten die in onze appartementen woonachtig zijn en anderzijds aan huurders die in de zorgappartementen verblijven en thuiszorg willen ontvangen. De zorg, begeleiding en het activiteitenaanbod binnen onze afdeling sluiten aan op de behoefte(s) van de individuele cliënt. Hierbij stimuleren we onze cliënten om zo lang en zo zelfstandig mogelijk hun eigen leven te leiden.

Wat ga je doen?

  • Binnen het hechte team van (zorg)collega’s, waaronder een wijkverpleegkundige, heb jij als verzorgende IG een belangrijke regiefunctie en word je elke dag opnieuw uitgedaagd om met jouw expertise en actieve inzet onze cliënten de best passende zorg te bieden.
  • Je doet dit door dagelijkse zorg te verlenen aan onze cliënten en bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn, hierbij staan de individuele wensen en behoeftes van de cliënt altijd centraal.
  • Je verzorgt en begeleidt cliënten op basis van de zorgleefplannen, daarnaast heb je een signalerende functie, rapporteer je en zet je de juiste acties uit.
  • Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback.
  • Binnen je team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.

Wie ben jij?

  • Je bent een vakkundige verzorgende IG en minimaal in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel, communicatief sterk en sociaal vaardig. In je werk heb je naast het contact met cliënten ook veelvuldig contact met familieleden en mantelzorgers.
  • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
  • Je bent stressbestendig en in staat om de rust te bewaren in snel wijzigende situaties.
  • Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid waarbij je met jouw enthousiasme en persoonlijkheid een positieve bijdrage hieraan levert.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een dienstverband voor 20 – 36 uur per week.
  • Het salaris ligt op basis van CAO Ziekenhuizen in FWG 35 (minimaal €1.938,- bruto per maand en maximaal €2.882,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Daarnaast ontvang je uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Naast voldoende uitdaging binnen het vakgebied zijn er ook voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen zowel in de praktijk als ook middels (verkorte) opleidingen en/of trainingen (bijvoorbeeld opleidingstraject tot contactverzorgende (EVC) als een verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4).

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edith Halmans-Neijnens, Unitmanager Aldenhof, telefoonnummer: 06-12407809.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.