Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG/EVC Hoogstaete afdeling 1 en 2

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor verzorgingstehuis Hoogstaete, afdelingen 1 en 2, zijn wij op zoek naar een gepassioneerde en toegewijde Verzorgende IG of EVC om ons team te versterken. Heb je een passie voor de zorg en wil je een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen? Dan is deze kans perfect voor jou!

Bij Hoogstaete streven we naar het leveren van kwalitatieve zorg die niet alleen noodzakelijk is, maar ook persoonlijke aandacht biedt. We passen onze zorg aan op de persoonlijke interesses en dagelijkse behoeften van onze bewoners, zodat zij zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden.

Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van ons team? Wacht niet langer en toon vandaag nog je interesse. Dit is jouw kans om elke dag een positief verschil te maken in het leven van onze bewoners! ?

Jouw nieuwe baan

Als onderdeel van een gedreven team help je bewoners het maximale uit het leven te halen. Dagelijks draag je bij aan hun lichamelijk en geestelijk welzijn door nauwgezette verzorging en begeleiding, gebaseerd op het zorgleefplan. Daarbij assisteer je ook bij het verstrekken van medicatie. Je speelt een centrale rol in het observeren van veranderingen bij bewoners, waarbij je niet alleen rapporteert maar ook de juiste acties onderneemt.

In het team, waar de bewoner altijd centraal staat, ben je zowel in staat om samen te werken als om zelfstandig te improviseren. Je bewaakt je eigen grenzen en draagt positief bij aan het behalen van de teamresultaten. Je werkt afstemmings- en oplossingsgericht om samen met je collega's excellente zorg en dienstverlening te bieden, steeds binnen heldere doelen en kaders. Hierdoor speel je een essentiële rol in het verrijken van het leven van onze bewoners.

Wat neem je mee?

  • Je bent een vakkundige Verzorgende IG en bezit een diploma Verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3), of een in Nederland erkend buitenlands diploma. Heb je bovendien een aanvullend diploma tot contactverzorgende of ben je bereid om hiervoor scholing te volgen, dan kun je aan de slag als EVC’er.
  • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel en communicatief sterk.
  • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
  • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel veranderende situaties.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het aantal uren per week is bespreekbaar.
  • Er wordt gewerkt in onregelmatige diensten.
  • Salarisinschaling is gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen:
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33%.

    • Verzorgende IG: FWG 35 (minimaal € 2.429,- bruto per maand en maximaal € 3.440,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
    • Eerst verantwoordelijke contactverzorgende: FWG 40 (minimaal € 2.541,- bruto per maand en maximaal € 3.658,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op diverse uitjes, interessante workshops en cursussen, evenals andere initiatieven voor Zuyderland-medewerkers zoals loopbaanadvies en diverse opleidingsmogelijkheden.
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering via PFZW.
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering bij CZ, IZZ of Menzis en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON.
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering via Loyalis.

Welkom in het team

Bij Zorgcentrum Hoogstaete vind je 94 moderne appartementen, waarvan enkele zijn ingericht voor echtparen. Je wordt onderdeel van een toegewijd team van 40 medewerkers met uiteenlopende opleidingsniveaus en functies. Samen zetten zij zich dagelijks met hart en ziel in om zorg te verlenen aan 36 bewoners.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Wilma Heijmans - Teuwen tijdens kantoortijden via 06-83042840 of per mail op w.teuwen@zuyderland.nl

Twijfel je nog? Geen probleem! Plan een vrijblijvend gesprek of loop een keer mee om de sfeer te proeven. We horen graag van je!

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.