Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende C/Verzorgende IG/Verpleegkundige Zorgcentrum Glana

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij op zoek naar een baan waarin je echt uitgedaagd wordt als Verzorgende C, Verzorgende IG en/of Verpleegkundige en waarbij jij zelfstandig binnen een kleinschalige woonvorm het verschil maakt voor onze cliënten dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega binnen onze kleinschalige woonvorm Athos van Zorgcentrum Glana in Geleen.

Athos heeft alles in huis om jou een uitdagende, dynamische en bovenal fijne, nieuwe werkplek te bieden waar jij je optimaal kunt ontwikkelen! Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Even voorstellen

Afdeling Athos maakt deel uit van Zorgcentrum Glana en betreft een kleinschalige woonvorm bestaande uit vier individuele woningen waar elk zes cliënten woonachtig zijn. Binnen Athos wordt gespecialiseerde zorg verleend aan cliënten met psychogeriatrische aandoeningen, cliënten met Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en jong dementerenden.

Binnen elke woning delen de zes cliënten, onder begeleiding van een Verzorgende, een gezamenlijke woonkamer en keuken en beschikken ze over een eigen slaapkamer, net als thuis. Aan de achterzijde van de vier woningen bevindt zich een prachtige, grote gezamenlijke tuin die bij goed weer, regelmatig gebruikt wordt voor een gezamenlijke activiteit

Verder wordt binnen Glana vanuit diverse afdelingen zorg verleend aan mensen met psychogeriatrische aandoeningen en mensen die als gevolg van een lichamelijke beperking extra zorg nodig hebben. Dit gebeurt zowel op grootschalige afdelingen als in kleinschalige woonvormen. Glana biedt daarnaast eerstelijnsverblijf zorg na een ziekenhuisopname en verleent palliatieve terminale zorg in haar hospice. Ook in de wijk heeft Glana een belangrijke rol als wijksteunpunt en aanbieder van dagvoorziening en is zij zorgverlener aan de nabijgelegen zorgappartementen.

Wie ben jij?

Binnen onze kleinschalige woonvorm coördineer jij de zorg en begeleiding van zes cliënten van één van de woningen waar je vast aan toebedeeld bent.

Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en biedt structuur en rust binnen de woning waardoor de cliënten zich op hun gemak voelen. Jij runt het “huishouden” zelfstandig en betrekt hierbij de cliënten zoveel mogelijk. Je bent dan ook in staat om snel te schakelen, gaat proactief te werk en staat bovenal stevig in je schoenen.

Als Verpleegkundige heb je daarnaast de regie over je eigen werkzaamheden en coördineer je de werkzaamheden van je zorgcollega’s die je tevens coacht en begeleidt daar waar nodig. Je ben verantwoordelijk voor het stellen van vroegdiagnostiek, ondersteunt in (complexe)zorgsituaties en je voert verpleegtechnische interventies uit.

Wat we graag willen zien:

  • Je bent een vakkundige Verzorgende C of Verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma Verzorgende C, Verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) óf een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
  • Voor de functie van Verpleegkundige is een MBO diploma Verpleegkunde (niveau 4) of een in Nederland gelijk gewaardeerd buitenlands diploma en een BIG-registratie vereist;
  • Ervaring of affiniteit met ouderenzorg en/of gedragsproblematiek;
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur en maximaal 36 per week (exact aantal uur per week wordt onderling afgestemd);
  • Flexibel ten aanzien van het werken in onregelmatige diensten.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een contract voor 24-36 uur per week;
  • Er wordt gewerkt in alle diensten waarbij eventuele voorkeur voor diensten bespreekbaar is;
  • Salarisinschaling op basis van CAO Ziekenhuizen:

Verzorgende C: FWG 30 (minimaal € 2.028,- bruto per maand en maximaal € 2.831,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Verzorgende IG: FWG 35 (minimaal €2.028,- bruto per maand en maximaal €2.972,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Verpleegkundige: FWG 45 (minimaal €2.554,- bruto per maand en maximaal €3.468,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
Verder groeien en ontwikkelen

Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan de verkorte opleiding tot Verzorgende IG en/of Verpleegkundige niveau 4 en 6, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties), verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo) of de mogelijkheid om symposia te bezoeken.

Neem de stap en solliciteer

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct. Liever eerst een keer meelopen of vrijblijvend een kopje koffie drinken? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Mylene Janssen-Keulers (Unitmanager Athos), telefoonnummer: 06-10781027.

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.