Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verzorgende C kleinschalig wonen PG

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Born

Voor onze kleinschalige woonvorm van woonzorgcomplex Aldenhof in Born zijn wij op zoek naar een Verzorgende C die ons team wil komen versterken.

De kleinschalige woonvorm bestaat uit een 5-tal woningen waar in totaal 30 psychogeriatrische bewoners wonen. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer en maakt gebruik van de gezamenlijke woonkamer, keuken en het sanitair, net als thuis. We stimuleren onze bewoners om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. Alle activiteiten en zorg sluiten dan ook aan bij de interesses en het dagelijks ritme van de bewoner.

Jouw nieuwe baan

Als Verzorgende C help je cliënten het maximale uit het leven te halen en draag je bij aan hun lichamelijk en geestelijk welzijn. Samen met je team lever je excellente zorg- en dienstverlening op basis van heldere doelen en kaders.

Je verricht verzorging en begeleiding bij de bewoners op basis van het zorgleefplan en assisteert bij het verstrekken van medicatie. Daarnaast signaleer je veranderingen, rapporteer je en zet je de juiste acties uit.

Wat neem je mee?

Om in deze functie aan de slag te kunnen gaan, dien je in het bezit te zijn van het diploma Verzorgende C / Individuele Zorgverlening of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.

Wie je verder bent, wat je kan en wat je wilt? Dat bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een contract voor bepaalde tijd. Na goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden is een contract voor onbepaalde tijd mogelijk;
  • Een werkweek van gemiddeld 24 uur per week (exact aantal uren is in overleg bespreekbaar). Een vaste vrije dag is bespreekbaar. Je rooster is minstens 1 maand op voorhand bekend.
  • Als Verpleegkundige word je ingeschaald in FWG30 CAO Ziekenhuizen (€2.279 tot € 3.122 bruto per maand op basis van 36 uur per week) plus onregelmatigheidstoeslagen.
  • Talrijke kortingen (collectieve zorgverzekering, sportabonnement, bekende merken), leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer voordelen!
  • 144 verlof- en 57 PLB-uren per jaar bij 36 uur per week, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en pensioen

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
  • Collectieve korting op een ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON.
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
  • Wil je je verder ontwikkelen? Binnen Zuyderland kan je een opleiding volgen tot Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Interesse? Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Mirjam Budding, unitmanager, telefoonnummer: 06-12403202.

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.