Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundigen verzorgingshuisafdelingen zorgcentrum Aldenhof

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Born

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor onze verzorgingshuisafdelingen (team 1 en 2) van Zorgcentrum Aldenhof in Born zijn wij op zoek naar meerdere verpleegkundigen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en het verschil willen maken voor onze bewoners. Heb jij ervaring of affiniteit met psychogeriatrische zorg en wil jij aan de slag in de prettige werkomgeving van een van deze afdelingen? Dan maken wij graag kennis met jou.

Onze verzorgingshuisafdelingen (team 1 en 2) betreffen afdelingen waar zorg en begeleiding geboden wordt aan respectievelijk 27 en 33 bewoners die woonachtig zijn in hun eigen zorgappartement. De zorg, begeleiding en het activiteitenaanbod binnen deze afdelingen sluiten aan op de behoefte(s) van de individuele bewoner. Hierbij stimuleren we onze bewoners om zo lang en zo zelfstandig mogelijk hun eigen leven te leiden.

Wat ga je doen?

  • Als verpleegkundige binnen ons team kun je laten zien waar je goed in bent en écht doen waarvoor je bent opgeleid. De zorgvraag van onze bewoners wordt steeds complexer waarbij de vakkundige verpleegkundige blik van jou zeer belangrijk en leidend is.
  • Jij voert zelfstandig de regie over je eigen werkzaamheden en coacht en begeleidt je zorgcollega’s daar waar nodig. Je “spart” regelmatig met je collega verpleegkundigen en de behandelaren waarbij gezamenlijk gezocht wordt naar de best passende zorg.
  • Als verpleegkundige binnen onze afdeling zorg je voor vroegdiagnostiek en ondersteuning in (complexe)zorgsituaties. Je neemt deel aan de uitvoering van de dagelijkse zorg en voert verpleegtechnische interventies uit.
  • Je adviseert met betrekking tot de uitvoering van de (zorg)werkzaamheden vanuit je verpleegtechnische expertise. Hierin heb je, vanuit je deskundigheid, tevens een signalerende en coachende rol.
  • Je monitort, vanuit verpleegtechnische expertise, de afstemming tussen de verschillende disciplines, diensten en overige betrokkenen bij het zorg- en dienstenproces.
  • Je levert een bijdrage in de deskundigheidsbevordering van zorgcollega's en leerlingen.

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma verpleegkunde niveau 4 (BIG geregistreerd).
  • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding, deskundigheidsbevordering, consultatie en onderzoek.
  • Je draagt zorg voor het bijhouden van de vakbekwaamheid v.w.b. voorbehouden en risicovolle handelingen.
  • Je hebt noodzakelijke kennis van en inzicht in procedures, protocollen en werkwijzen van de eigen en andere afdelingen en draagt hierdoor bij aan patiëntveiligheid.
  • Je volgt in- en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied, verkent hierbij mogelijkheden en/of consequenties voor het zorggebied en beoordeelt deze op relevantie en bruikbaarheid in de praktijk.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd bij de grootste werkgever van Limburg
  • Een dienstverband voor gemiddeld 28 – 32 uur per week
  • Er wordt gewerkt in alle diensten (ochtend-, avond- en nachtdienst)
  • Salaris volgens CAO Ziekenhuizen in FWG 45 (min €2.554,- bruto per maand en maximaal €3.468.- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder collectiviteitskorting bij zorgverzekering, een sportabonnement met korting, ontspannende stoelmassages, leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer leuke en interessante voordelen die jaarlijks worden vernieuwd;
  • Tal van carrière en ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze brede organisatie (zorgcentra, hospices, ziekenhuis, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg en thuishulp) zoals werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties);

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer op deze vacature’. Voor informatie kun je contact opnemen met de volgende unitmanagers: Ria Smeets – van Buggenum op telefoonnummer 06-30892197 of Gina Pettini – Benders op telefoonnummer 06-13340724.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.