Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verpleegkundige Hof van Serviam

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Sittard

Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige op zoek naar een nieuwe, afwisselende uitdaging? Zoek niet verder! Bij ons vind je een inspirerende werkplek waar jouw ideeën worden gewaardeerd en je deel uitmaakt van een warm, hecht team.

Klinkt dit als jouw ideale omgeving? Bekijk snel onze vacature! Wij kunnen niet wachten om jou te verwelkomen. Wil je eerst de sfeer proeven? Kom gerust een paar uur bij ons meelopen voor een kopje koffie.

Waar kom je te werken

Binnen verzorgingshuisafdeling Sjtadszicht bieden we zorg en begeleiding aan 46 bewoners in een warme, huiselijke setting. Onze afdeling is verdeeld over een 4-tal verdiepingen. Elke etage herbergt 18 prachtig ingerichte appartementen, elk met een eigen woonkamer, slaapkamer, keukenblok en privébalkon Op elke etage vinden bewoners en familieleden een uitnodigende gemeenschappelijke woonkamer, waar gezelligheid en verbinding centraal staan. Je komt terecht in een betrokken team van 47 collega's waar open communicatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Om een goede indruk te krijgen van het werken binnen Hof van Serviam, afdeling Sjtadszicht, klik op de volgende link: https://vimeo.com/930225371/5f9d4b2309?share=copy

Jouw nieuwe baan

Als verpleegkundige in ons team krijg je de kans om je vaardigheden te tonen en daadwerkelijk te doen waarvoor je bent opgeleid. De zorgvraag van onze bewoners wordt steeds complexer en jouw deskundigheid als verpleegkundige is daarbij zeer belangrijk en leidend.

  • Je bent verantwoordelijk voor vroegdiagnostiek en biedt ondersteuning in complexe zorgsituaties. Daarnaast coördineer je de verpleegkundige zorg en zorgt ervoor dat er een goede afstemming is tussen verschillende disciplines, diensten en betrokkenen binnen het zorg- en dienstverleningsproces;
  • Je neemt actief deel aan de dagelijkse zorgverlening en voert verpleegtechnische handelingen uit;
  • In je rol als verpleegkundige fungeer je als een voorbeeld voor je collega's en bied je ondersteuning. Je adviseert en coacht je collega's op basis van je verpleegtechnische kennis en gedragsdeskundigheid, hebt een signalerende rol en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van collega's en leerlingen.

Wat neem je mee?

  • In bezit van mbo-4 diploma verpleegkunde (BIG geregistreerd) en bijhouden van vakbekwaamheid voor voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • Kennis van procedures, protocollen en werkwijzen binnen de afdelingen voor patiëntveiligheid;
  • Volgen van in- en externe ontwikkelingen binnen vakgebied en beoordelen op relevantie en bruikbaarheid;
  • Open communicatieve houding met ruimte voor eigen ideeën, creativiteit, verbeteringen en feedback;
  • Teamspeler die de cliënt op nummer één stelt en altijd denkt in mogelijkheden, bijdrage aan behalen van (team)doelen.

Wat krijg je van ons?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een contract voor 32-36 uur per week (exact aantal uren wordt in onderling overleg bepaald) waarbij je wordt ingezet in zowel vroege-, late- als nachtdiensten;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Een salaris in FWG 45 volgens CAO Ziekenhuizen (minimaal €2.982,- bruto per maand en maximaal €4015,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON;
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);
  • Naar keuze deelname aan de personeelsverzekering met korting op allerlei leuke uitjes, vakanties en interessante workshops en cursussen.
  • Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons breed scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf uit te blijven dagen. Neem de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je biedt, zoals (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training en klinische lessen over onderwerpen uit het vakgebied.

Meer weten?

Voor informatie kun je tijdens kantoortijden contact opnemen met Monique van Beek, unitmanager, via whatsapp of telefoon 06-12815045 of Maarten Pöllibauer, unitmanager in opleiding, via whatsapp of telefoon op 06-51012598.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.