Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Vakantiewerk/bijbaan voor zorgstudenten

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Volg jij momenteel een zorgopleiding en zoek je een goed betaalde bijbaan of vakantiewerk in de ouderenzorg?

Zuyderland Zorgcentra is op zoek naar leergierige zorgstudenten die onze afdelingen willen versterken tijdens de zomermaanden of voor een langere periode.

We houden rekening met waar je woont en wanneer je beschikbaar bent. Je kunt kiezen uit verschillende werklocaties: Sittard, Geleen, Born, Susteren of Echt.

Wat is er nu leuker dan een goed betaalde baan in de zorg en werken met je hart!

Wie ben jij?

Jij bent een scholier of student van minstens 16 jaar oud en volgt momenteel een opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige óf je hebt onlangs je diploma behaald als helpende zorg en welzijn. Daarnaast ben je minimaal 3 weken (of langer) beschikbaar om te werken tijdens de zomermaanden of op zoek naar een bijbaan voor langere tijd.

Wat bieden wij jou?

  • Je krijgt een aantrekkelijk uurloon dat past bij jouw functie en opleiding. Het bruto uurloon (zoals hieronder vermeld) is gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen . Naast dit salaris ontvang je ook vakantiegeld (8,33%) en een eindejaarsuitkering (8,33%), en indien van toepassing, onregelmatigheidstoeslag.

Leeftijd

Salaris tot 1-6-2024

Salaris vanaf 1-6-2024

Alle leeftijden

€14.61

€15.57

  • Vakantiewerk in de buurt van jouw huis, waarbij we rekening houden met je beschikbaarheid en voorkeur.
  • Je krijgt de kans om waardevolle werkervaring op te doen in een zorgfunctie in de ouderenzorg bij de grootste werkgever van Limburg.

Wat ga je doen?

Binnen jouw afdeling help je onze cliënten met de basiszorg (wat je precies gaat doen hangt af van jouw opleiding en behaalde kwalificaties). Daarnaast ondersteun je jouw collega’s bij dagbestedings- en welzijnsactiviteiten. Je helpt ook bij het klaarmaken en serveren van de maaltijden en drankjes en je voert verschillende huishoudelijke taken uit op de afdeling.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan door op de knop ‘solliciteer’ te klikken. Hier kun je jouw cv toevoegen met persoonlijke gegevens, studie, eventuele andere werkervaringen en/of stages, hobby’s en interesses. Voeg ook een korte motivatie toe waarom je graag bij ons wilt werken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joselyne Jacobs via J.Jacobs@zuyderland.nl

Sollicitatieprocedure?

Als je nog niet eerder bij Zuyderland hebt gewerkt, word je na je sollicitatie uitgenodigd voor een gezamenlijke informatiesessie samen met andere vakantiekrachten (de uitnodiging ontvang je per e-mail). Tijdens deze sessie krijg je meer uitleg over het werken als vakantiekracht in de ouderenzorg bij Zuyderland en wat er van jou verwacht wordt. Je hebt ook de mogelijkheid om vragen te stellen en andere vakantiekrachten te ontmoeten.

Als je na het bijwonen van de sessie enthousiast bent over het vakantiewerk of een bijbaan, zullen we jouw voorkeur en beschikbaarheid matchen met één van onze zorgafdelingen en verdere afspraken met je maken.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.