Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Unitmanager Zorgcentrum Glana

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zuyderland Zorgcentra is op zoek naar een cliëntgerichte en dienstverlenende unitmanager met passie, lef en affiniteit met de ouderenzorg. Ben jij diegene die het team samenbrengt en meeneemt in het realiseren van een zinvolle dag voor onze cliënten en het leveren van persoonsgerichte zorg?

Lees dan snel onze vacature en reageer!

Even voorstellen:

Zorgcentrum Glana is een groot zorgcomplex waar een breed scala aan gespecialiseerde zorg wordt verleend aan mensen met psychogeriatrische aandoeningen en mensen die als het gevolg van een lichamelijke beperking extra zorg nodig hebben. Dit gebeurt zowel op grootschalige afdelingen als in kleinschalige woonvormen, net wat het beste past bij de behoefte en zorgvraag van de cliënt! Glana biedt verder eerstelijnsverblijf (herstel)zorg na een ziekenhuisopname en verleent palliatieve terminale zorg in haar hospice. Daarnaast zijn er een drietal buitenlocaties (Beek, Stein en Zilverlinde) verbonden aan Glana. Ook in de wijk heeft het zorgcentrum een belangrijke rol en is aanbieder van dagbesteding. Vanwege de grootte van de locatie én omdat we dat ook heel leuk vinden, is het mogelijk om snel in te spelen op ontwikkelingen in zorgland.

Klaar voor de toekomst!

Als locatie is zorgcentrum Glana op dit moment volop in ontwikkeling. Zo wordt de bestaande bouw gerenoveerd en is er te midden van het park een prachtig, nieuw woon-zorgcomplex gerealiseerd, bestaande uit negen ruim opgezette woningen en een nieuw hospice. Hier kunnen cliënten zich met behulp van de nieuwste domotica overdag vrij bewegen door het gehele park en van de buitenlucht genieten.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor alle woon-, welzijns- en zorgprocessen binnen je afdeling/team. Het bieden van maatwerk is hierbij het toverwoord. Je kent je klant, dat wil zeggen de cliënt en zijn of haar sociaal netwerk. Je afdeling/team waaraan je leiding geeft, richt zich op een specifieke cliëntdoelgroep en/of bijbehorend zorgproces. Je ziet toe op een positieve ontwikkeling van je team en creëert daarvoor de juiste voorwaarden. Je bent integraal verantwoordelijk voor wonen, welzijn en zorg, het personeelsbeleid, een optimale personeelsplanning en de financiën. Als unitmanager ben je er echt voor je medewerkers en stimuleer je zelfstandigheid en eigenaarschap. Het voorzitten van het multidisciplinaire team behoort tevens tot jouw werkzaamheden. Hierbij werk je nauw samen met professionals en vrijwilligers.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een relevante HBO-opleiding aangevuld/aan te vullen met een managementopleiding;
  • Je beschikt over leidinggevende ervaring en weet medewerkers te binden, boeien en motiveren, te stimuleren en te coachen/op te leiden binnen het teamontwikkelproces door middel van persoonlijke aandacht, empathie en niet te vergeten humor.
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
  • Je weet met voorbeeldgedrag veranderprocessen te ondersteunen en uit te voeren
  • In jouw werk ben je analytisch sterk, gedreven, ondernemend en sta je stevig in jouw schoenen. Daarnaast beschik je over een groot probleemoplossend vermogen en ben je gemotiveerd om bij te dragen aan de innovatie van onze diensten waarbij je cliëntgericht te werk gaat en anticipeert op interne en externe ontwikkelingen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Je stelt je verantwoordelijk en betrokken op bij totaal-Glana samen met je collega managers.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, volgt een aanstelling voor onbepaalde tijd;
  • De vacature is voor gemiddeld 32-36 uur per week, aantal uren en werkdagen zijn in overleg bespreekbaar;
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, inclusief een aantrekkelijke vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en de mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • De functie is ingedeeld in FWG 55 (minimaal €3.115,- en maximaal €4.391,- bruto per maand op basis van 36 uur per week);
  • Naast voldoende uitdaging binnen het leidinggevende vakgebied zijn er ook voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen zowel in de praktijk als ook middels (verkorte) opleidingen, trainingen, cursussen en het bezoeken van symposia.
Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke Hoen, regiomanager regio Zuid 2, telefoonnummer: 06-46411570.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.