Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Specialist decentraal functioneel beheer NEDAP ONS

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Word dé spil in het NEDAP ONS applicatiebeheer bij Zuyderland Care!

Als specialist decentraal functioneel beheer ben jij de drijvende kracht achter het optimaal functioneren van onze cruciale systemen binnen onze Zorgcentra, Thuiszorg en Thuishulp. Je beheert primair ons cliëntendossier NEDAP ONS en daarnaast één of meerdere andere gelieerde applicaties, lost zelfstandig incidenten op, en adviseert het management over verbeteringen. Met jouw oog voor detail en kwaliteit zorg je voor een perfecte verwerking van bedrijfsgegevens. Daarnaast draag je als aanspreekpunt binnen de organisatie en naar externen bij aan een prettig en professioneel werkklimaat. Sluit je aan bij ons dynamische team en maak het verschil!

Jouw nieuwe baan

Als specialist decentraal functioneel beheer werk je binnen de afdeling I&A van Zuyderland Care, dat bestaat uit de bedrijfsonderdelen Zorgcentra, Thuiszorg en Thuishulp. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van NEDAP ONS en zorgt ervoor dat deze optimaal functioneert. Als inhoudsdeskundige werk je nauwkeurig en zorg je voor een optimale verwerking van kritische bedrijfsgegevens, waarbij je indien nodig corrigerend optreedt.

Dankzij je specialisme in applicaties ben je het aanspreekpunt voor zowel de organisatie als externe partijen, en los je zelfstandig incidenten op. Waar nodig geef je zowel gevraagd als ongevraagd advies aan het management over de applicaties die jij beheert. Tot slot ben je een positief kritische collega met oog voor kwaliteit, beschik je over goede contactuele eigenschappen, en draag je bij aan een prettig werkklimaat binnen het team.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in (zorg)informatica, en ervaring met databasemanagement (SQL) en informatiesystemen is een pluspunt.
  • Je hebt inzicht in en kennis van processen en procedures voor informatieanalyse en beleidsvoorbereiding.
  • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en hebt kennis van projectmanagement, de zorgorganisatie en de bedrijfsprocessen binnen de organisatie.
  • Je bent goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied en kunt deze beoordelen op hun toepasbaarheid binnen de afdeling.
  • Je hebt specifieke vakkennis van toepassingen, systemen en applicaties speciaal NEDAP ONS, en kennis van wet- en regelgeving, veldnormen en kwaliteitsnormsystemen is een pré.
  • Je hebt affiniteit met cijfers en zorgfinanciering kent voor jou geen geheimen.
  • Jouw kernwaarden zijn zelfstandigheid, sociale vaardigheid, uitdrukkingsvaardigheid en oplettendheid.
  • Geduld en doorzettingsvermogen zijn essentieel in het adviseren van het management en het begeleiden van gebruikers, evenals bij het bereiken van doelen en het oplossen van problemen en escalaties.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 36 uur per week en je komt in dienst bij Zuyderland Zorgcentra BV, dat gevestigd is aan de Parklaan 10 in het centrum van Sittard;
  • De salariëring is conform CAO Ziekenhuizen FWG 50 (minimaal €3.199,- en maximaal €4.540,- bruto per maand op basis van 36 uur per week);
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Vergoeding van reiskosten en een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.
  • Collectieve kortingen op aanvullende ziektekostenverzekeringen bij CZ, IZZ of Menzis en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON.
  • Voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis.
  • Je krijgt van ons een Laptop en smartphone om je werk optimaal te kunnen verrichten
  • Deelname aan de personeelsvereniging, met aantrekkelijke kortingen op concerten, vakanties en boeiende workshops en cursussen.
  • Diverse initiatieven voor Zuyderland medewerkers, zoals loopbaanadvies en leuke activiteiten.

Meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Maarten Coolen, Manager - Afdelingshoofd I&A (Telefoonnummer 06– 13388745 of per mail m.coolen@zuyderland.nl).

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.