Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Psychiatrisch verpleegkundige

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil je je werkervaring binnen de psychiatrie uitbouwen? Benut dan deze kans!

Wat ga je doen?

Als psychiatrisch verpleegkundige draag je bij aan de intensieve zorg, observatie en diagnostiek in het kader van crisisinterventie en behandeling van aan de afdeling toevertrouwde patiënten. Je verricht in dit kader, binnen een multidisciplinair teamverband, een aantal werkzaamheden van verzorgende, verpleegtechnische, instrumenteel agogische en administratieve aard. Tevens ben je behulpzaam bij medische onderzoeken.

Je coördineert de verpleegkundige zorg rondom toegewezen patiënten. Vanuit je professie werk je aan een optimaal behandelklimaat voor de patiënt. Je draagt actief bij aan inhoudelijke ontwikkelingen binnen je eigen beroepsgroep en de algemene gang van zaken op de afdeling. Werken op onze klinische afdelingen betekent vooral meewerken en denken in alle ontwikkelingen die ongetwijfeld op je af zullen komen.

Je wordt flexibel ingezet ten behoeve van de klinische afdelingen en de HIC (High Intensive Care) van Zuyderland GGZ locatie Sittard-Geleen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een Diploma Verpleegkundige op niveau 4/5/6;
  • Kennis van en/of ervaring met methodisch werken;
  • Ervaring met verpleging in het kader van de WvGGz;
  • Actieve, flexibele en innovatieve instelling die bijdraagt aan een positief behandel en werkklimaat;
  • Sociaal vaardig/communicatief;
  • Kennis van psychiatrie in samenhang met somatiek;
  • Een visie op de verpleegkundige beroepsuitoefening en in staat om van hieruit bij te dragen aan de ontwikkelingen binnen het team;
  • Kernwaarden: stressbestendig en een hoge mate van zelfstandigheid.

Wat bieden wij?

  • We hebben vacatureruimte voor meerdere personen beschikbaar op de locatie Sittard-Geleen, met een dienstverband voor (on)bepaalde tijd van 28 - 36 uur per week;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO-GGz;
  • De functie is, afhankelijk van het opleidingsniveau / werkervaring, ingeschaald in FWG 45/50;
  • Zuyderland GGz biedt uitstekende interne doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
  • Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten.

Interesse?

Inlichtingen zijn telefonisch in te winnen bij de teamleiders Claudia Beyrus (via tel.nr. 06 82004456) of Tom Urlings (via tel.nr. 06 53263547).

Over Zuyderland GGz

Op de afdeling Geestelijke Gezondheidszorg (GGz) van Zuyderland Medisch Centrum werken specialisten samen met hun teams om de beste zorg te leveren aan cliënten in alle leeftijdsgroepen die te kampen hebben met psychische klachten en aandoeningen. GGz biedt zorg op alle locaties van Zuyderland. De vorm van zorg kan echter per locatie verschillen.

Wij zijn gevestigd op de locatie Sittard-Geleen, Brunssum, Heerlen en Kerkrade. Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.