Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker ICMT Servicedesk (28 upw)

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Je levert eerstelijns ondersteuning op alle diensten welke door ICMT aan Zuyderland worden aangeboden. Vind jij het leuk om verstoringen en verzoeken op te lossen? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Jouw nieuwe baan

Als medewerker ICMT Servicedesk ben je het visitekaartje van de ICMT-organisatie en lever je eerstelijns ondersteuning op alle diensten welke door ICMT aan de zorgorganisatie van Zuyderland worden aangeboden. De diensten worden telefonisch maar ook via het ICT-servicepunt aangeboden. Hierbij ligt de nadruk op werkplekondersteuning en kantoorautomatisering, maar ook diverse soorten applicaties, medische technologie en telefonie komen ruimschoots aan bod. Je prioriteert verstoringen en verzoeken en lost zo veel mogelijk op eigen kracht op. Je werkt de kennisdatabase bij en bewaakt de afhandeling van verstoringen en verzoeken in de 2e en 3e lijn, waaronder leveranciers. Waar nodig vind je het leuk om op eigen initiatief de dienstverlening te verbeteren.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een aantoonbaar mbo/hbo werk- en denkniveau aangevuld met ICT-gerelateerde certificeringen.
  • Je hebt kennis van en ervaring met IT-servicetools en ITIL; dit is een must.
  • Je hebt ervaring met het opstellen van en werken met serviceprocedures.
  • Bij voorkeur ben je bekend met de processen in een ziekenhuis/zorginstelling en heb je meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie/omgeving.
  • Je vindt het leuk om in het vakgebied bij te blijven.
  • Je verdient graag extra met een consignatiedienst.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een contract voor de duur van één jaar, met mogelijkheid tot een vast contract.
  • Een werkweek van gemiddeld 28 uur (4x7uur), waarbij de werkdagen in overleg bespreekbaar zijn.
  • Een bruto maandsalaris in FWG 50 van € 2.897, - tot € 4.118, - bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring en opleiding.
  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.
  • Doorgroeimogelijkheden bij de grootste werkgever van Limburg.
  • En … de kans om sociaal maatschappelijk bij te dragen aan (de zorg in) onze regio.

Kandidaten die nog niet geheel aan de eisen voldoen, maar menen dat zij hieraan binnen redelijke termijn en met begeleiding en scholing wel kunnen voldoen, worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Jouw thuiswerkplek wordt ingericht. Je ontvangt een vergoeding van 2 euro netto per thuiswerkdag.
  • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.
Welkom in het team

De afdeling ICMT Infrastructuur Services is een van de afdelingen van de RVE ICMT (Informatie, Communicatie en Medische Technologie). De afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van de centrale informatie technische infrastructuur van de medisch- en patiënt gerelateerde toepassingen. Hieronder vallen vaste en mobiele werkplekken, netwerk, centrale opslag, email, servers, databases en telefonie. Binnen de afdeling worden continu infrastructurele verbeterprojecten doorgevoerd. Daarnaast wordt er bijgedragen aan het Zuyderland-programma ‘De beste zorg, zo thuis mogelijk’.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Jos Callemeijn, afdelingshoofd ICMT, tel.nr. 06-57586532.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.