Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Helpende zorg en welzijn Hoogstaete afdeling 1 en 2

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben je een gedreven helpende met een sterke passie voor het ondersteunen en verzorgen van mensen? Zoek je een rol waarin je jouw vaardigheden volledig kunt benutten en verder ontwikkelen? Dan is onze vacature voor een helpende binnen Verpleegunit Beek precies wat je zoekt! Als lid van ons team kun je een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze bewoners.

Heb je interesse in deze functie en ben je benieuwd naar de dagelijkse praktijk binnen onze verpleegunit? Of wil je graag een paar uur meelopen om een beter beeld te krijgen van onze werkwijze en de sfeer te ervaren? Wij nodigen je van harte uit om langs te komen. De koffie staat klaar en we kijken ernaar uit om je te ontmoeten en al je vragen te beantwoorden. Kom langs en ontdek zelf hoe waardevol jouw rol binnen ons team kan zijn!

Jouw nieuwe baan ?

Als helpende ben jij een waardevolle schakel in de zorg binnen onze afdeling!

Je takenpakket omvat:

  • • Het zelfstandig leveren van basiszorg aan cliënten;
  • • Assisteren van verzorgenden en verpleegkundigen bij het uitvoeren van (complexe) handelingen en helpen bij dagbestedings- en welzijnsactiviteiten;
  • • Helpen bij de bereiding en verstrekking van maaltijden en dranken, en toezien op de naleving van hygiënevoorschriften;
  • • Het uitvoeren van lichte huishoudelijke werkzaamheden op de afdeling.

Wat neem je mee?

  • Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van een diploma Helpende Zorg en Welzijn op niveau 2 of een vergelijkbaar diploma, zoals MDGO-VZ of een gelijkwaardig (buitenlands) diploma;
  • Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid, en draagt hier met jouw enthousiasme en persoonlijkheid positief aan bij.

Wie je verder bent, wat je kan en wat je wilt? Dat bespreken we graag tijdens een persoonlijk gesprek!

Wat krijg je van ons?

  • Contract voor onbepaalde tijd;
  • Een contract voor 32 uur per week;
  • Je wordt ingeschaald volgens CAO Ziekenhuizen in FWG 25 (minimaal €2.429 en maximaal €3.125 bruto per uur op basis va 36 uur per week) plus onregelmatigheidstoeslagen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON;
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);
  • Naar keuze deelname aan de personeelsverzekering met korting op allerlei leuke uitjes, vakanties en interessante workshops en cursussen.

Welkom in het team

Afdeling 1 en 2 van Hoogstaete biedt intensieve zorg en begeleiding aan 36 bewoners met liefde en professionaliteit. Ons team van zorgmedewerkers is flexibel, toegewijd en altijd klaar om hoogwaardige zorg te verlenen. We werken nauw samen met een team van 40 medewerkers om de best mogelijke zorg te waarborgen.

Bij Zorgcentrum Hoogstaete vind je 94 moderne appartementen, waarvan enkele speciaal zijn ingericht voor echtparen. Bij ons staan de individuele behoeften en wensen van elke cliënt centraal. We werken intensief samen met een multidisciplinair team om optimale zorg te garanderen. Ons toegewijde team biedt een persoonlijke benadering binnen een dynamische afdeling, waarbij betrokkenheid vooropstaat.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust (tijdens kantoortijden) contact op Wilma Heijmans - Teuwen te bereiken via 06-83042840.

Twijfel je nog en wil je graag een vrijblijvend gesprek of een keer meelopen? Dat kan natuurlijk!

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.