Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Helpende voor Zorgcentrum Aldenhof, verzorgingshuisafdeling

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Born

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor een verzorgingshuisafdeling binnen zorgcentrum Aldenhof, zijn wij, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar een Helpende Zorg en Welzijn. Zorg jij voor de ondersteuning van de verzorgenden en verpleegkundigen en lever je zelfstandig de basiszorg aan onze bewoners? Houd jij daarnaast van een uitdaging en beschik je over een diploma Helpende Zorg en Welzijn? Dan ben jij die Helpende waarmee wij graag willen kennismaken!

Onze verzorgingshuisafdeling (team 1) betreft een afdeling waar zorg en begeleiding geboden wordt aan een 27-tal bewoners die woonachtig zijn in hun eigen zorgappartement. De zorg, begeleiding en het activiteitenaanbod binnen onze afdeling sluiten aan op de behoefte(s) van de individuele bewoner. Hierbij stimuleren we onze bewoners om zo lang en zo zelfstandig mogelijk hun eigen leven te leiden.

Wat ga je doen?

Als Helpende is het belangrijk dat je inzicht hebt in de zorgbehoefte van de bewoner en zelfstandig de basiszorg kunt leveren aan de bewoner. Je assisteert de verzorgenden en verpleegkundigen bij het uitvoeren van (complexe) handelingen, maar ook bij de verzorging en begeleiding van bewoners bij dagbestedings- en welzijnsactiviteiten. Verder assisteer je bij het bereiden en verstrekken van maaltijden en dranken en zie je toe op de naleving van hygiënevoorschriften. Tenslotte verricht je (voorkomende) huishoudelijke taken op de afdeling.

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal in het bezit van het diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) of een vergelijkbaar diploma, bijvoorbeeld MDGO-VZ of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma. Hiernaast ben je bereid tot het volgen van een interne medicatie-module.
  • Zelfstandigheid en oplettendheid zijn eigenschappen die je zeker bezit.
  • Je bent flexibel ingesteld en in staat om goed in te spelen op onverwachte situaties.
  • Je bent in staat om jezelf goed in te leven in de bewoner en zorgt daarbij voor een persoonlijke en professionele benadering, gecombineerd met warmte en aandacht.
  • Je houdt van eerlijke en open communicatie.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een dienstverband voor gemiddeld 24 uur per week.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Het salaris ligt op basis van cao Ziekenhuizen in FWG 25 (minimaal €2.028,- bruto per maand en maximaal €2.690,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Daarnaast ontvang je uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Naast voldoende uitdaging binnen het vakgebied zijn er ook voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen zowel in de praktijk als ook middels (verkorte) opleidingen en/of trainingen (bijvoorbeeld opleidingstraject tot Verzorgende C of Verzorgende IG).

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ria Smeets- van Buggenum, Unitmanager Aldenhof, telefoonnummer: 06-30892197.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.