Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Helpende / Verzorgende C somatiek en verpleeghuiszorg

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Susteren

De afdeling Reagebaog in zorgcentrum Vastrada (Susteren) is een somatiek- en verpleeghuisafdeling met 24 bewoners en wil een thuis zijn voor haar bewoners. Ter uitbreiding van het team zoeken we een Helpende en een Verzorgende C.

Wat ga je doen?

Als Helpende is het belangrijk dat je inzicht hebt in de zorgbehoefte van de cliënt en zelfstandig de basiszorg kunt leveren aan de cliënt. Tevens assisteer je de verzorgenden en verpleegkundigen bij het uitvoeren van (complexe) handelingen. Je assisteert bij de verzorging en begeleiding van cliënten bij dagbestedings- en welzijnsactiviteiten. Verder assisteer je bij het bereiden en verstrekken van maaltijden en dranken en zie je toe op de naleving van hygiënevoorschriften. Daarnaast verricht je (voorkomende) huishoudelijke taken op de afdeling.

Als Verzorgende C help je de cliënt het maximale uit het leven te halen: door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn. Je verricht verzorging en begeleiding bij de cliënten op basis van het zorgleefplan en assisteert bij het verstrekken van medicatie. Daarnaast signaleer je veranderingen, rapporteert deze en zet de juiste acties uit.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) of Verzorgende C of een gelijkwaardig (buitenlands) diploma.
  • Je hebt kennis van HACCP.
  • Klantgerichtheid, zelfstandigheid en oplettendheid zijn eigenschappen die je zeker bezit.
  • Je bent creatief en flexibel in denken en handelen.
  • Je hebt een flexibele houding met betrekking tot je inzetbaarheid.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, met mogelijkheid tot vast dienstverband.
  • De arbeidsduur bedraagt 20-36 uur per week en is in overleg bespreekbaar.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 25 voor de Helpende (minimum 2.028 euro en maximum 2.690 euro bruto per maand op basis van 36 uur) en FWG 30 voor de Verzorgende C (minimum 2.028 euro en maximum 2.831 euro bruto per maand op basis van 36 uur).

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Gertie Miedema-Jamlean, Unitmanager, via telefoonnummer 06-48368489.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.