Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Collega's gezocht voor ons nieuwe team!

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Susteren

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een verpleegkundige, verzorgende IG of verzorgende C en wil jij graag meebouwen aan een nieuw team in Susteren? Lees dan snel verder!

Zuyderland Thuiszorg; wijkverpleging volop in ontwikkeling Werken bij Zuyderland Thuiszorg betekent werken bij een zorgorganisatie die volop in beweging is. De druk op de zorgkosten in Nederland, de enorme vergrijzing van onze regio en zeker ook de huidige arbeidsmarktkrapte dagen ons allen uit om continu actief te zoeken naar andere en nieuwe manieren om uitstekende zorg te blijven leveren. Met aandacht voor onze cliënten en voor elkaar. In samenhang met alle andere zorgaanbieders in de regio. En verfrissend alledaags, pragmatisch en met humor.

Met 31 wijkteams is Zuyderland Thuiszorg een grote speler in de Westelijke Mijnstreek. We leveren dagelijks aan ruim 2600 cliënten zorg, verpleging en begeleiding 'achter de voordeur'. Onze wijkteams zijn klein genoeg om een sterk netwerk dichtbij de cliënt te hebben, doch groot genoeg om bij elke zorgvraag continuïteit te bieden. Elk team wordt aangestuurd door een wijkverpleegkundige die de spil in de wijk is en samen met de ketenpartners de beste zorg voor de cliënten organiseert. Naast de reguliere wijkteams bieden wij als 'systeemaanbieder' ook de geplande en ongeplande nachtzorg, specialistische zorg na ziekenhuisopname of in palliatieve fase én hebben we een signalerende en preventieve rol in samenwerking met zorgverzekeraars en gemeenten.

Onze wijkverpleging is ingedeeld in vier regio’s; Sittard, Geleen/Schinnen, Beek/Stein en Born/Susteren. Elke regio heeft eigen kenmerken; verschillend van dorps tot meer stadse omgeving, kleine kernen waar iedereen elkaar kent of meer anonieme wijken, heel open of soms wat gesloten. Onze regio Born/Susteren kenmerkt zich door het dorpse karakter en bevindt zich op het smalste stukje Nederland. Deze vacature richt zich echt op onze regio Susteren. Naast het mooie Susteren lopen de routes ook door Roosteren en Nieuwstadt. Een mooie en gevarieerde regio met een groeiend aantal zorgvragers. Om een antwoord te hebben op deze groei, bouwen we verder aan de teams in de regio Susteren. Bouw jij mee als verzorgende C, verzorgende IG of verpleegkundige?

Wat ga jij doen? Jij komt bij verschillende clienten thuis die hulpbehoevend zijn. Afhankelijk van de zorgvraag die er bij de client ligt verricht jij verplegende en/of verzorgende alsook begeleidende taken op zowel preventief als curatief gebied. Bij alles wat jij doet houd je rekening met de zelfstandigheid van de cliënt welke je probeert te behouden dan wel te bevorderen. Daarnaast signaleer je eventuele bijzonderheden in de cliëntsituaties en onderneem je de juiste vervolgstappen. Indien nodig schakel jij familie, de huisarts, collega's of andere hulp- en zorgverleners in. Naast het verlenen van de cliëntzorg houd jij je ook bezig met het rapporteren, signaleren en administratie via het elektronisch clientendossier. Tevens begeleid jij stagiaires en neem jij deel aan teamoverleggen.

Wat vragen wij?

 • Jij beschikt over een zorgdiploma op niveau 3, 4 of 5 (verzorgende C, verzorgende IG of MBO/HBO verpleegkunde);
 • Jij beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Jij bent flexibel inzetbaar, tussen 07.00 en 23.00 van maandag t/m zondag waarbij jij zelf het aantal uren bepaalt en ook een vaste vrije dag mag uitkiezen;
 • Jij kan zelfstandigheid werken en bent creatief in het bedenken van oplossingen.

Wat bieden wij?

 • Een dynamische en afwisselende werkomgeving, waarin vraagsturing, gelijkwaardigheid en collegialiteit belangrijke waarden zijn en waarin de cliënt centraal staat;
 • Plezier hebben in je werk en het nemen van eigen verantwoordelijkheden zijn daarbij belangrijke factoren;
 • De functie van verzorgende C is ingedeeld in FWG 30, de functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 40 en de functie van verpleegkundige in de wijk is ingedeeld in FWG 45 conform CAO VVT.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Arbeidstijden en werkdagen zijn in wederzijds overleg te bepalen;
 • De mogelijkheid om een voorkeursdag aan te geven die jij graag vrij wilt hebben, in afstemming met het rooster uiteraard;
 • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een iPad en telefoon ter ondersteuning van je werkzaamheden in de wijk;
 • Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen en behoeften;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Is jouw ‘zorghart’ sneller gaan kloppen? Solliciteer dan snel!

Wil je liever eerst een keer meelopen of een oriënterend gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Ook dat is zeer zeker mogelijk.

Neem dan even per mail contact op via vacature@zuyderlandthuiszorg.nl of via whatsapp: 06-13605648.

Aandraagbonus

Ben jij zelf al werkzaam binnen Zuyderland Thuiszorg en ken of weet jij een geschikte nieuwe collega die voldoet aan de juiste diploma-eisen? Draag hem of haar dan gerust aan zodat jij als medewerker in aanmerking kan komen voor een aandraagbonus van 250 euro netto! Neem gerust contact op met HR over de voorwaarden. Dit kan via 06-13605648.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor de meeste functies binnen Zuyderland Thuiszorg wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal dit tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek besproken worden.