Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Cliëntbegeleider Parc Glana woning 3 en 7 of woning 1

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Duik in een veelzijdige rol waarin je de cruciale schakel vormt binnen een multidisciplinair team, gericht op gedragsbegeleiding en het coachen van collega's. Met regelmatige interacties met psychologen en artsen, ben jij de verbindende factor die de lijnen kort houdt. Bovendien speel je een sleutelrol in het onderhouden van contact met families, waarbij je inzicht geeft in de groepsdynamiek en het gedrag van hun dierbaren. Maak het verschil door jouw expertise en empathie in te zetten op plekken waar het écht telt.

Word deel van een team waar jouw passie voor zorg écht telt. Ontdek de mogelijkheden bij Parc Glana en zet de volgende stap in jouw carrière als Cliëntbegeleider binnen Zuyderland!

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.

Wie ben jij?

Je hebt een zorghart ? en wilt graag een stapje extra doen voor onze cliënten, om niet alleen hun dagelijks leven te verrijken maar ook een diepere betekenis aan jouw werk te geven. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en wordt er in ochtend, avond en weekenddiensten gewerkt.

  • Je bent in het bezit van het diploma MMZ of SPW Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen mbo-4 of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.

We zijn benieuwd naar wie je verder bent, wat je kan en wat je ambities zijn! Laten we deze mogelijkheden samen ontdekken, persoonlijk en onder het genot van een heerlijk kopje koffie!

Jouw nieuwe baan

Als cliëntbegeleider ontwikkel je samen met een psycholoog zorgvuldig opgestelde behandelplannen, afgestemd op de individuele behoeften van onze cliënten. Je duikt diep in de materie om de oorsprong van bepaald gedrag te begrijpen, en creëert signaleringsplannen die ons team in staat stellen om effectief te reageren. Je bent niet alleen een bron van kennis op het gebied van belevingsgerichte zorg, maar ook een coach die collega’s inspireert om deze benadering toe te passen. Daarnaast verzorg je klinische lessen die gericht zijn op het begrijpen en aanpakken van afwijkend gedrag. Jouw flexibiliteit maakt je de ideale kandidaat om in te springen waar nodig, steeds met een scherp oog voor de dynamiek binnen ons team en de behoeften van onze cliënten.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
  • Voor woning 3 en 7 zoeken we een medewerker die tussen 32 tot 36 uur per week beschikbaar is. Daarnaast hebben we ook een vacature voor woning 1, waar we op zoek zijn naar iemand die 20 tot 24 uur per week kan werken;
  • Salarisinschaling op basis van CAO Ziekenhuizen.
  • Een salaris in FWG 40 (€2.391,- tot €3.484,- bruto per maand op basis van 36 uur per week;
  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%).

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Een warme, collegiale werksfeer;
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op diverse uitjes en interessante workshops/cursussen en andere initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en diverse opleidingsmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON;
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen;
  • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers: veel voordelen vanuit ons interne programma ‘Jij doet ertoe’, maar ook kortingen bij bekende winkels en webshops en ontdek nog veel meer!

Welkom in het team

Binnen Parc Glana woning 1, 3 en 7 bieden we een warme, veilige haven voor ouderen met dementie, waar intensieve zorg en ondersteuning niet alleen essentieel zijn, maar ook met hart en ziel worden geleverd. Onze kleinschalige opzet zorgt ervoor dat veiligheid en geborgenheid de hoekstenen vormen van ons dagelijks leven. Hier heeft elke bewoner de mogelijkheid om zijn of haar eigen kamer persoonlijk in te richten met dierbare herinneringen van thuis, wat bijdraagt aan een vertrouwd gevoel.

De woonkamer en keuken zijn gezellige, gemeenschappelijke ruimtes waar bewoners samen kunnen komen, elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten kunnen delen. We hechten groot belang aan het creëren van een huiselijke sfeer waarin iedereen zich snel op zijn gemak voelt.

Een toegewijd team van vaste medewerkers staat dag en nacht klaar om zorg en ondersteuning te bieden voor alles wat onze bewoners zelf niet meer kunnen. Binnen Parc Glana gaan we voor meer dan alleen zorg; we streven naar een thuis waar elke dag gevuld is met warmte, respect en persoonlijke aandacht.

Meer weten?

Zit je nog met vragen of ben je nieuwsgierig naar meer? Wij staan voor je klaar!

Tijdens kantooruren kun je gerust contact opnemen met Claudia van Mulken – Welzen, Unitmanager van woning 3 en 7. Ze is bereikbaar op telefoonnummer 06-30486779 of via c.welzen@zuyderland.nl

Voor een praatje over woning 1 kun je terecht bij Unitmanager Joëlla Pernot, te bereiken op 06-33046606 of j.pernot@zuyderland.nl

Ben je enthousiast geworden?

Wil je ons team komen versterken en werken met leuke collega’s?

Reageer dan op deze vacature via onze website www.werkenbijzuydereland.nl

Aanvullende informatie

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.