Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Capaciteitsplanner Polikliniek Interne Geneeskunde en ouderengeneeskunde

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij een positieve en proactieve houding en denk je in mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou als capaciteitsplanner!

Jouw nieuwe baan

Als capaciteitsplanner polikliniek ben je samen met het afdelingshoofd en teamleider(s) verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve planning voor artsen, zorgprofessionals en ondersteunend personeel. Hierbij wordt zo efficiënt mogelijk gebruik gemaakt van ruimtes en middelen. Je stemt hierbij steeds zorgvuldig af met capaciteitsplanners van andere disciplines.

De spreekuren zijn ingericht op basis van de productiebegroting, waarbij rekening gehouden wordt met reductieperiodes. De patiënten planning op de polikliniek loopt soepel en gecoördineerd, waarbij spreekuurcapaciteit optimaal wordt benut. Er wordt tijdig ingespeeld op fluctuaties in zorgvraag, wachtlijsten en toegangstijden. De personele capaciteit is afgestemd op de spreekuurplanning.

Je hebt dagelijks contact met artsen, zorgprofessionals en ondersteunend personeel. Je hebt structureel overleg met het afdelingshoofd, teamleider en afgevaardigde vanuit de vakgroepen. Je participeert in werkgroepen en werkoverleggen waar capaciteitsplanning een onderwerp is. Je plant op operationeel en tactisch niveau voor meerdere poliklinieken. Je onderzoekt mogelijkheden t.a.v. digitalisering en innovaties. Je begeleidt de poliklinieken in de overgang van SAP naar HIX.

Wat neem je mee?

  • Een relevante opleiding en HBO denk – en werkniveau is vereist
  • Bereid om een aanvullende training te volgen m.b.t. capaciteitsplanning indien nodig
  • Inzicht in logistieke processen en kennis van ziekenhuisorganisaties is vereist
  • Zelfstandig werken
  • Motiveren van groepen in een veranderproces
  • Overtuigingsvermogen en kunnen overbruggen van tegengestelden belangen
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

Wat krijg je ervoor terug?

  • Het betreft een aanstelling van één jaar, bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een werkweek van gemiddeld 32 uur.
  • Een bruto maandsalaris in FWG 45 van € 2.982,- tot € 4.015,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring..
  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
  • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Welkom in het team

Binnen de poliklinieken interne geneeskunde en ouderengeneeskunde werken artsen, zorgprofessionals en ondersteunend personeel samen om onze patiënten de beste zorg te geven. Als capaciteitsplanner werk je nauw samen met deze teams met als doel de spreekuren zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. En als het nodig is help je gewoon een handje mee op de polikliniek om de spreekuren te vullen.

Als jij van uitdaging houdt en jezelf herkent in deze vacature, dan kijken wij er naar uit om je te ontmoeten!“

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Ingrid Timmermans (afdelingshoofd) 0613425903

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.