Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: ANIOS GGZ

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Word jij onze nieuwe ANIOS GGz? Vanwege doorstroming van een ANIOS naar de opleiding van Psychiater zoeken wij een enthousiaste basisarts die kennis wil maken met de Psychiatrie.

Wat ga je doen?

Bij Zuyderland Medisch Centrum, RVE Geestelijke Gezondheidszorg werken specialisten samen met hun teams om de beste zorg te leveren aan cliënten in alle leeftijdsgroepen die te kampen hebben met psychische klachten en aandoeningen. GGz biedt zorg op alle locaties van Zuyderland. De vorm van zorg kan echter per locatie verschillen. Wij beschikken over diverse klinische milieus, deeltijdbehandelingen en ambulante zorgprogramma's op locaties van Zuyderland o.a. Heerlen, Sittard-Geleen, Brunssum en Kerkrade. De behandeling is vraaggericht en in diverse zorgprogramma’s transmuraal. Zuyderland Medisch Centrum, RVE Geestelijke Gezondheidszorg is een erkend opleidingsinstituut voor professionals in deze sectoren.

We streven er ook naar dat assistenten, gericht op hun ontwikkelplan, elke 6 maanden van stageplek kunnen wisselen.

Als arts-assistent-niet-in-opleiding verricht je klinische patiëntenzorg binnen een multidisciplinair team. Binnen het team werk je als hoofdbehandelaar, onder supervisie van een psychiater, nauw samen met psychiatrisch verpleegkundigen, SPV-ers, maatschappelijk werker, klinisch psycholoog, vaktherapeuten en collega arts-assistenten. Daarnaast participeer je in de bereikbaarheidsdiensten voor het specialisme Psychiatrie op beide locaties.

Wie ben jij?

Je hebt een diploma basisarts, goede communicatieve vaardigheden en aantoonbare belangstelling voor het brede terrein van de ziekenhuispsychiatrie. I.v.m. bereikbaarheidsdiensten beschik je over een rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij?

  • Aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar.
  • CAO-GGz is van toepassing.
  • Salariëring conform FWG functiegroep 65.
  • Dienstverband van gemiddeld 32-36 uur per week.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Koen Sadza, Manager Dagbesteding, Zorg ICT, Opleidingen en Secretariaten, via telefoonnummer 06-13879954.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Sollicitatieproces

1. Sollicitatie

Geïnteresseerd in een vacature? Solliciteer dan via het formulier op de website. In het formulier vragen wij alle informatie die we nodig hebben om jouw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen. Zorg er voor dat de ingevulde informatie correct is, op die manier kunnen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk verwerken!

2. Beoordeling / Procedure

Wij hebben je sollicitatie ontvangen en nemen deze in behandeling. Onze recruiters verwerken alle binnengekomen sollicitaties en beoordelen welke kandidaten het beste aansluiten bij het gezochte profiel. Als jouw profiel aansluit bij de vacature, dan nodigen we je uit voor een selectiegesprek!

3. Selectiegesprek

Jouw profiel sloot aan bij onze vacature en dus ben je uitgenodigd voor een selectiegesprek. In het selectiegesprek spreek je met één van onze recruiters en/of jouw toekomstige leidinggevende. Vaak zijn er meerdere kandidaten die worden uitgenodigd voor een selectiegesprek. De kandidaat die het beste past bij de vacature, het gezochte profiel en de organisatie, krijgt de baan aangeboden!

4. Arbeidsvoorwaardengesprek

Uit de kandidaten die op selectiegesprek zijn geweest, hebben we jou geselecteerd! Je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Hier bespreken we jouw loon, jouw eventuele keuzes in ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden en andere praktische en administratieve zaken. Zo maken we jouw contract zo snel mogelijk en correct in orde.

5. Handtekening. Welkom!

Gefeliciteerd! Je hebt jouw contract getekend en begint binnenkort aan jouw officiële eerste dag als Zuyderlander! Welkom!

Deze vacature is niet meer vacant: ANIOS GGZ

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen