Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Afdelingsassistent (12-28 uur per week) Zorgcentrum Lemborgh

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij een groot zorghart én heb je altijd al willen werken binnen de ouderenzorg maar beschik je niet over een afgeronde opleiding in de zorg? Dan is dit je kans!

Voor zorgcentrum Lemborgh zijn we voor meerdere afdelingen op zoek naar gemotiveerde afdelingsassistenten waarbij het aantal uur per week in onderling overleg bespreekbaar is (tussen de 12-28 uur per week).

Welkom in het team

Zorgcentrum Lemborgh bestaat uit een vijftal afdeling gericht op psychogeriatrische zorg (bijvoorbeeld cliënten met dementie) en/of somatische zorg (cliënten met een chronische lichamelijke aandoening).

Binnen elke afdeling zijn één of meerdere gezamenlijke woonkamers aanwezig waar jij als afdelingsassistent werkzaam bent en je samen met je (zorg)collega’s zorgt voor een fijn en prettig verblijf van onze bewoners.

Jouw nieuwe baan

Als afdelingsassistent vervul jij een belangrijke, centrale rol binnen de huiskamer van één van onze afdelingen. Hierbij verricht je enerzijds ondersteunende werkzaamheden bij de maaltijden en de voorbereiding van de maaltijden (bijvoorbeeld samen met bewoners soep bereiden). Anderzijds ondersteun je bij welzijnsactiviteiten die je binnen de huiskamer ook regelmatig zelf organiseert en begeleidt en je zorgt voor een prettige en opgeruimde woon- leefomgeving binnen de huiskamer.

Je weet onze bewoners te motiveren en te stimuleren om regelmatig een bezoek te brengen aan de gezamenlijke huiskamer om zo sociale contacten te onderhouden, gezamenlijk maaltijden te nuttigen en activiteiten te doen met medebewoners. Dit doe je op een creatieve en prettige manier waarbij je weet hoe je elke bewoner individueel het beste kunt benaderen en stimuleren. Je beschikt dan ook over de nodige mensenkennis en pro-activiteit. Door je goede band met de bewoners lever je ook een belangrijke bijdrage bij het ophalen van wensen en behoeftes ten aanzien van activiteiten en bespreek je dit ook met je collega activiteitenbegeleiders.

Wat neem je mee?

 • Diploma’s en ervaring zijn niet vereist, jij vindt de juiste begeleiding van en aandacht voor onze bewoners belangrijk en verricht je werkzaamheden met veel passie en gevoel;
 • Werken binnen de ouderenzorg maakt jou enthousiast;
 • Je bent positief ingesteld, behulpzaam en je werkt graag samen met andere collega’s;
 • Je bent flexibel inzetbaar tussen 7.00-21.00 uur, waarbij je zowel door de week als gemiddeld twee weekenden per maand wordt ingezet. Je hebt wekelijks een wisselend rooster hetgeen minimaal één maand van tevoren bekend is.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor de duur van één jaar met de intentie tot verlenging bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden;
 • Een werkweek van 12-28 uur per week, waarbij het exact aantal uren in gezamenlijk overleg zal worden bepaald;
 • Salaris volgens CAO Ziekenhuizen in FWG 15 (minimaal €13 bruto per uur en maximaal €15,44 bruto per uur);
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%) volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON;
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz);
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met korting op onder andere concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen;
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies, opleidingsmogelijkheden en andere leuke activiteiten

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je wellicht nog een vraag? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Irene Hendrix, unitmanager, telefoonnummer: 06-12011172.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.