Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Nederlands /Burgerschap

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Burgerschap/Nederlands Yuverta vmbo Heerlen (0,6 - 0,8 fte)

Deze vacature staat uit voor het nieuwe schooljaar (2022-2023)

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met themas die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio.

Yuverta Heerlen

Welke leerweg een student ook kiest, bij Yuverta helpen onze leerkrachten en begeleiders om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. studenten leren in een duurzame, innovatieve en ondernemende omgeving. Bij al onze scholen zorgen wij voor een unieke leerervaring door middel van persoonlijk en goed onderwijs.

Ben jij de enthousiaste en professionele onderwijsassistent die zich met een team van betrokken collegas wil inzetten voor goed onderwijs? Past begeleiden en opleiden van mbo-studenten goed bij jou? Dan maken wij graag kennis met je!

Wij zoeken eendocent Burgerschap met deels taken voor Nederlands voor 0,6 tot 0,8 fte. Naast je (nog te behalen) bevoegdheid vinden we het belangrijk dat jij:

  • een teamspeler bent die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer;
  • studenten projectmatig weet te begeleiden, dit gaat gepaard met een duidelijk en goede communicatie;
  • feedback ziet als een belangrijk hulpmiddel om te blijven groeien en vernieuwen;
  • echt betrokken bent bij de voortdurende ontwikkeling van onze school en haar studenten.

Wat ga je doen?

Als docent Burgerschap / Nederlands heb je er plezier in de Nederlandse taal en cultuur over te brengen op onze studenten. Je hanteert een activerende didactiek en geeft persoonlijke aandacht en (coachend) begeleiding aan de studenten. Jouw lessen zijn blijvend interessant en je zoekt graag de samenwerking met andere vakken. Je bent een betrokken collega, die ook een bijdrage levert aan schoolevenementen en andere activiteiten. Daarnaast ben jij een docent die:

  • niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk is;
  • de student die boos zijn werkstuk in de vuilnisbak gooit omdat het mislukt is, ervan overtuigt om het er weer uit te halen en verder af te maken.
  • gedreven is om mee te bouwen aan onze school;
  • affiniteit heeft met onze doelgroep

Voor alle nieuwe collega's organiseren we het eerste jaar een inwerkprogramma zodat je goed kunt landen in ons team.

Wat bieden wij

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.961 en maximaal € 4.429 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:

  • 13de maand;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bijYuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuvertaheeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen websiteWerken bij Yuvertabij de betreffende vacature via de buttondirect solliciteren. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Thijs Jonker, corporate recruiter,+31 6 81090855

Voor invulling van alle vacatures bijYuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.