Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Machinist (kraan, wiellader, heftruck, schranklader)

Werkgever:Wessem BV
Plaats:Stein

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wessem Port Services Group BV is een groep bedrijven actief in de op- en overslag van bulkgoederen, stukgoederen en containers. Zij beschikt over havens en terreinen in Stein, Maastricht, Wessem en Lanaken (B), waar weg-, water- en railtransport gecombineerd worden. Wessem Port Services is een toonaangevende Euregionale aanbieder van havenfaciliteiten met en duurzame logistieke dienstverlening, recycling activiteiten en primaire bewerkingstechnieken. Men tracht verder te groeien met de huidige en nieuwe recyclingactiviteiten om daarmee een bijdrage te leveren aan een circulaire economie. Verder neemt men de verantwoordelijk om zorg te dragen voor de continuïteit van de bedrijfsvoering door competentie ontplooiing in een veilige en gezonde werkomgeving. Wessem Port Services voert een sociaal personeelsbeleid door aandacht te geven aan de mens.:

Voor inzet op onze locaties en die van onze klanten, zijn we op zoek naar een:

Machinist (kraan, wiellader, heftruck, schranklader) (Fulltime)

De Functie:

Als Machinist in een team van drie, bedien je verschillende machines zoals de mobiele overslagkraan, wiellader, schranklader (bobcat) en heftruck. Met deze machines laad en los je schepen, vul je installaties en laad en los je vrachtwagens met stuk- en bulkgoederen van onze klanten. Als je reeds in het bezit bent van een kraan- of wielladercertificaat, dan is dat een pré. Een specifieke opleiding kan onderdeel zijn van de inwerkperiode.

Profiel

  • MBO2+ werk- en denkniveau.
  • Enkele jaren werkervaring als kraan- of wielladermachinist.
  • VCA diploma of bereid dit te behalen.
  • Affiniteit met techniek
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Proactieve houding en een hands-on mentaliteit
  • Zelfstandig en flexibel

Je werkplek

Je bent flexibel inzetbaar op de WPS locaties in Stein, Maastricht, Wessem en Lanaken en op locaties van onze klanten. Je krijgt hiertoe de beschikking over een auto van de zaak. Je werkt in principe in dagdienst, maar je zult af en toe ook in een verschoven dienst of in de avonddienst moeten werken. Je rapporteert aan de Manager Operationele Zaken.

Wat bieden wij

  • Een contract rechtstreeks bij de werkgever
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: o Marktconform salaris o Auto van de zaak o 27,5 vakantiedagen o Collectieve arbeidsongeschiktheidsregeling o Pensioenregeling
  • Een diverse, zelfstandige functie

Je kunt je sollicitatie met CV sturen naar: hrm@wessem.com Ter attentie van: Petra van Leeuwen, HR-Adviseur.