Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Technician W

Werkgever:Vynova
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Over VYNOVA Group

Vynova is een toonaangevende Europese producent van chlooralkali producten en PVC. Met vijf productievestigingen en 1.200 toegewijde medewerkers, halen we een jaaromzet van bijna 1 miljard Euro. Hoewel we een jong bedrijf zijn, kunnen we voortbouwen op tientallen jaren ervaring als onderdeel van grote internationale chemiegroepen. Bij Vynova streven we naar een respectvolle, aangename werkomgeving en staan we voor een cultuur van continue verbetering en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie ga naar: www.vynova-group.com De PVC-plant Vynova Beek B.V. is gesitueerd op locatie Chemelot Geleen in Zuid-Limburg (Nederland). Bij de PVC-plant werken 100 medewerkers. Samenwerking en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel, evenals een flexibele werkinstelling. Onze organisatie kenmerkt zich door de open en informele werksfeer. De PVC-plant heeft een afdeling Maintenance & Engineering onder verantwoordelijkheid van de manager Maintenance & Engineering. In het kader van uitbreiding is er een vacature voor een:

Technician W

Functie

  • Vakvolwassen uitvoeren van gepland en preventief onderhoud, modificaties, verbeteringen aan mechanische en werktuigbouwkundige assets zoals leidingen en appendages aan de hand van werkopdrachten. Dit zodanig dat de technische condities tijdig worden onderkend en correctieve acties gepland ondernomen kunnen worden en dat ter zake geldende (veiligheids-, milieu en hygiëne-)voorschriften worden nageleefd.
  • Verhelpen van storingen aan mechanische en werktuigbouwkundige assets zoals leidingen en appendages aan de hand van ontvangen meldingen en werkopdrachten. Dit zodanig dat de opdrachten tijdig conform gestelde specificaties worden uitgevoerd en dat ter zake geldende voorschriften worden nageleefd.
  • Tijdens fabrieksstops inspecteren en functioneel testen van door externen (contractors en derden) uitgevoerde werkzaamheden aan de hand van gestelde specificaties, signaleren van afwijkingen en onvolkomenheden en rapporteren ter zake aan de Maintenance Supervisor of Plant Project engineer (stop coördinator). In dit kader tevens geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aangaande (de-)montagewerkzaamheden aan toegevoegde technici en/of personeel van contractors of derden en treffen van maatregelen in geval van incorrecte opdrachtuitvoering of negeren van geldende voorschriften.
  • Toepassen vanuit storing werkopdrachten voortvloeiende technieken en bewerkingen zoals bijv. lassen, bankwerken, hijs- en takelwerkzaamheden e.d.
  • Verwerking van gegevens van het maintenance proces.

Profiel

  • MBO niveau 4, vakgerichte opleiding.
  • Engelse lees- en spreekvaardigheid is een pré.
  • Analyse methodieken.
  • Kennis van hydrauliek, pneumatiek, lagertechniek, trillingsmeting, aandrijvingen, uitlijnen, tandwielkasten, mechanische verbindingen, koppelingen, materialen, sterkteleer.
  • Kennis van smeren en smeermiddelen.

Specifieke competenties voor deze functie zijn :

  • Expertise en vakmanschap, inzet, probleemanalyse, aanpassingsvermogen, discipline, organisatie eigen werk, resultaatgerichtheid.
Wij bieden
  • Een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Uitgebreide begeleiding op de werkvloer en verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.
  • Vynova Beek B.V. heeft een eigen cao die in lijn is met de cao’s van andere bedrijven op de Chemelot site. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.
Contact

Heb je interesse in deze functie? Aarzel dan niet en stel je kandidaat via de website: www.vynova-group.com -> careers -> job openings -> Beek Nl. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij HR Manager Kati Varga op nummer +31 (0)467021851 van maandag t/m donderdag of via kati.varga@vynova-group.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.