Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Maintenance supervisor

Werkgever:Vynova
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Over VYNOVA Group

Vynova is een toonaangevende Europese producent van chlooralkali producten en PVC. Met zes productievestigingen en 1.200 toegewijde medewerkers, halen we een jaaromzet van bijna 1 miljard Euro. Hoewel we een jong bedrijf zijn, kunnen we voortbouwen op tientallen jaren ervaring als onderdeel van grote internationale chemiegroepen. Bij Vynova streven we naar een respectvolle, aangename werkomgeving en staan we voor een cultuur van continue verbetering en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie ga naar: www.vynova-group.com

De PVC-plant Vynova Beek B.V. is gesitueerd op locatie Chemelot Geleen in Zuid-Limburg (Nederland). Bij de PVC-plant werken 100 medewerkers. Samenwerking en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel, evenals een flexibele werkinstelling. Onze organisatie kenmerkt zich door de open en informele werksfeer. De PVC-plant heeft een afdeling Maintenance & Engineering onder verantwoordelijkheid van de manager Maintenance & Engineering. Er is een vacature voor een:

Maintenance supervisor

Functie

  • Leiding geven aan, coördineren- en faciliteren van de werkzaamheden ter realisatie van urgent storingsonderhoud, gepland onderhoud en preventief onderhoud, of de uitvoeringswerkzaamheden van modificaties, verbeteringen en kleine projecten op W en E/I-gebied, zodanig dat een optimale voortgang en afstemming van werkzaamheden plaatsvindt met in acht name van een optimaal serviceniveau.
  • Beoordelen van mogelijkheden, coördineren van activiteiten en aansturen van medewerkers teneinde de werkzaamheden optimaal te (laten) verrichten. Instrueren en informeren van medewerkers m.b.t. aanpak, werkmethoden, regelgeving en voorschriften, hierbij de zorg voor een veilige werkplek als hoofdverantwoordelijkheid nemend. Begeleiden van en toezien op de kwaliteit en efficiency van de uitvoering en voortgang van de werkzaamheden en laten uitvoeren van correcties op deze.
  • Opstellen van rapportages (capaciteitsplanning, backlogoverzichten, gereed werk etc.) en beoordelen van deze informatie. Verwerking van gegevens van het maintenance proces: rapportage uitgevoerde werkzaamheden in het systeem, feedback (laten) opnemen in het systeem, invullen van de werkorder gegevens voor en na werkzaamheden. Uitvoeren van eerste Root Cause Analyse.
  • Behartigen van personele aangelegenheden conform vastgesteld personeelsbeleid. Begeleiden, coachen, motiveren en stimuleren van de medewerkers. Beoordelen van medewerkers, opstellen beoordelingen, opleidingsplannen e.d. Zorgen voor de invulling van de bezetting op gebied van kwaliteit en kwantiteit en opstellen en beheren van de forwardplanning.
  • Toezien op en zorgen voor naleving van voorschriften met betrekking tot orde, veiligheid, milieu en hygiëne in het kader van het bedrijfsbeleid binnen de werkplaatsen.
  • Overleg met de Teamlead Maintenance Scheduling en Manager daysupport & maintenance coordination over de geplande en ongeplande werkzaamheden. Afstemmen van voorbereid werk met de beschikbare capaciteit van uitvoering en afstemming met afdeling Operations.

Profiel

  • HBO technische vakrichting.
  • Aantoonbare ervaring in leiding geven.
  • Relevante werkervaring met onderhoud in een chemische fabriek.
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Specifieke competenties voor deze functie zijn :

  • Leiding geven, coachen, plannen en organiseren, besluitvaardigheid, stressbestendigheid.
Wij bieden
  • Een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Uitgebreide begeleiding op de werkvloer en verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.
  • Vynova Beek B.V. heeft een eigen cao die in lijn is met de cao’s van andere bedrijven op de Chemelot site. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.
Contact

Heb je interesse in deze functie? Aarzel dan niet en stel je kandidaat via de website: www.vynova-group.com -> careers -> job openings -> Beek Nl. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij HR Manager Kati Varga op nummer +31 (0)653324343 van maandag t/m donderdag of via kati.varga@vynova-group.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.