Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Welzijnsmedewerker, Moutheuvel

Werkgever:Vivantes
Plaats:Stein

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd met kans op verlenging. Dit in een organisatie die volop in ontwikkeling is en waarbij jouw inbreng bij het vormgeven van verandering van belang is;Als welzijnsmedewerker is je salaris ingedeeld in FWG 40 (maximaal € 3. 060,18 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) conform de recent stevig opgewaardeerde cao VVT;Negen woonzorglocaties binnen een straal van 10 kilometer, met elk hun eigen ‘couleur lokale’;Het aantal contracturen is 20- 28 uur en er zijn mogelijkheden om hier flexibel mee om te gaan;Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen en we bieden een eindejaarsuitkering en vakantiegeld over je brutoloon;De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.

Contactpersoon Vivantes

Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, recruiter. Dat kan telefonisch via 046- 820 08 40 of 06- 381 600 53, ofwel via mail naar b.dezwart@vivantes.nl

Meer weten?

Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren

Wat betekent werken als welzijnsmedewerker bij Vivantes?

Ontwikkelt, bereidt voor, coördineert en geeft uitvoering aan groeps- en/of individuele activiteiten;Inventariseert dagbestedingswensen bij (groepen) cliënten en stelt in overleg een dagbestedingsprogramma op;Ontwikkelt en onderhoudt het netwerk rondom de cliënten met als doel het tegemoet komen aan zijn/haar behoeften en wensen en is gericht op een zinvolle dagbesteding;Stimuleert hierdoor de onderlinge contacten en zelfstandigheid van cliënten en zorgt voor een aangename huiselijke sfeer;Participeert in het MDO. Is verantwoordelijk voor het formuleren van de doelen in het ECD (wens-doel actie) en het bewaken van de doelen conform de PDCA-cyclus;Coacht de begeleiding van individuele cliënten en groepen cliënten bij activiteiten uitgaande van het zorgplan;Signaleert veranderingen in de (zorg)behoeften van de cliënten, speelt in op incidenten en onvoorziene situaties en schakelt zo nodig verantwoordelijke functionarissen in;Coördineert en organiseert de werkzaamheden van de Assistent Dagbestedingscoach, mantelzorgers en vrijwilligers in de dagbesteding en begeleidt hen hierbij, dan wel stuurt hen aan bij de uitvoering;Is verantwoordelijk voor de rapportages van bewoners/ cliënten betreffende dagbesteding. Verricht de bij de functie behorende administratieve werkzaamheden;Is verantwoordelijk voor de voorraad materialen en gereedschappen voor de dagbesteding en houdt deze op peil. Adviseert de manager over de aanschaf van nieuwe materialen en gereedschappen;Het verrichten van lichte ADL.

Functie-eisen

Beschikt over theoretische en praktische vakkennis op MBO- 4 niveau, opleiding SPW, AB of MMZ en als aanvullende cursus coachen, aangevuld met ervaring in het vakgebied bij voorkeur in de (ouderen) zorg;Heeft kennis van sociale-, somatische, psychogeriatrische en psychische veranderingsprocessen;Je bent een initiatiefrijk persoon en lost problemen zelfstandig op;Team overstijgend- en out of the box denken zijn belangrijke eigenschappen die je bezit;Beschikt over creatieve vaardigheden;Binnen één maand na start dienstverband lever je een VOG (Verklaring omtrent gedrag) aan bij de HR-administratie. Kosten voor de aanvraag worden vergoed.

Ouder worden doe je samen!

Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden

Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.