Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG nachtdienst

Werkgever:Vivantes
Plaats:Elsloo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou!

Voor een van onze locaties van Vivantes zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG Nachtdienst. Heb jij wensen omtrent een locatie, afdeling of het aantal uren? Laat dit dan vooral weten.

Samen zullen wij dan zoeken naar het best passende plekje binnen Vivantes.

Op onze website vind je meer informatie over onze 9 locaties, en de doelgroepen waar wij mee werken.

Wat bieden wij?

Een contract van onbepaalde tijd (na proeftijd van twee maanden);Als Verzorgende (IG) is je salaris ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband) conform de recent stevig opgewaardeerde cao VVT;Negen woonzorglocaties binnen een straal van 10 kilometer, met elk hun eigen ‘couleur lokale’;Het aantal contracturen is bespreekbaar en er zijn mogelijkheden om hier flexibel mee om te gaan;Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen en we bieden een eindejaarsuitkering en vakantiegeld over je brutoloon;De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.

Functie-eisen

Een afgeronde opleiding tot Verzorgende (IG), MBO niveau 3.Betrokken en professioneel.Durf en veerkracht om mee te bouwen.Allround inzetbaarheid. Vivantes biedt zorg in negen locaties en bij de mensen thuis.Een flexibele persoonlijkheid en sociale vaardigheden t.a.v. de cliënten en collega’s.Bereid zijn om wonen en welzijn voorop te stellen.Je bent een initiatiefrijk persoon en werkt samen naar een oplossing toe.Binnen één maand na start dienstverband lever je een VOG (Verklaring omtrent gedrag) aan bij de HR-administratie. Kosten voor de aanvraag worden vergoed.

Contactpersoon Vivantes

Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, recruiter. Dit kan via 046- 820 08 40, 06- 381 600 53 of b.dezwart@vivantes.nl

Meer weten?

Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren

Hier vind je onder andere: de ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes aantrekkelijk maakt en een lijst met alle vacatures waar je bij interesse meteen op kan solliciteren. Je hoeft alleen het formulier in te vullen. Je kunt er ook meteen je cv uploaden en een motivatie bijvoegen. Dan krijgen wij een goed beeld van wie jij bent!

Wat betekent werken als Verzorgende (IG) bij Vivantes

Als Verzorgende (IG) houd jij je bezig met uitvoeren van zorg conform zorgleefplannen en ZZP-indicaties, afgestemd op de actuele gezondheidsconditie van cliënten onder andere door middel van het uitvoeren van functie-specifieke verpleegtechnische handelingen binnen jouw team van zorg- en welzijnsprofessionals, samen met mantelzorgers en vrijwilligers.

Samen met de cliënt ga jij op zoek naar de juiste afstemming van zorg en ondersteuning. Zo werk je samen met het team aan de zelfredzaamheid en het bevorderen van de kwaliteit van de herfst van het leven van de cliënten.

Voor meerdere locaties zijn wij op zoek naar Verzorgenden (IG). Je kunt binnen Vivantes als EVV-er aan de slag vanuit de functie van Verzorgende (IG). Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om op flex-basis te werken. Binnen je functie als Verzorgende (IG) kun je specialiseren en verder ontwikkelen in de ouderenzorg.

Ouder worden doe je samen!

Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden

Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.