Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige, Olympiastaete

Werkgever:Vivantes
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als verpleegkundige bij Vivantes heb jij maar één doel: het bevorderen van de gezondheid én vitaliteit. Dankzij jou verloopt alles op rolletjes.

Samen met het team, de bewoner/ cliënt en de naasten coach jij als Verpleegkundige op een optimale afstemming tussen zorg en welzijn. Met jouw vooruitkijkende blik houd jij de gezondheid van de bewoner of cliënt nauwlettend in de gaten. Daardoor ben jij er als de kippen bij wanneer eventuele risico’s naar voren komen. Ook achterliggende problematiek haal jij boven water.

Voor onze locatie Olympiastaete zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verpleegkundige! Samen met LEVANTOgroep zijn we gestart met een nieuwe doelgroep. Het gaat om de ouder wordende cliënt die ondersteuning en begeleiding nodig heeft op zowel somatisch, als psychisch en/of psychogeriatrisch vlak. Je bent op zoek naar een uitdaging waar je vanaf dag 1 mee kan bouwen aan een nieuw team en locatie. Binnen Olympiastaete komen 44 cliënten te wonen waar we onze krachten samen bundelen.

Je gaat werken met een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Lees hier meer over LEVANTOgroep en Vivantes

Zo ziet de functie eruit:

Als Verpleegkundige bij Vivantes is geen enkele dag hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met het verzorgen van wonden, het andere moment met het opstellen en onderhouden van een individueel zorgplan en inventariseren van de begeleidingsvraag. Uiteraard houd je bij alles wat je doet rekening met de wensen en behoeften van de cliënten. Doordat jij veranderingen in de fysieke en mentale gezondheid van de cliënten signaleert, kun jij tijdig zorgen voor aanpassingen in het zorgplan. Uiteindelijk zorg jij voor een grotere zelfredzaamheid van jouw cliënten en ga je uit van de kracht van de cliënt.

Hier ben jij goed in:

Jij hebt minimaal een diploma Verpleegkunde (niveau 4) op zak.Je beschikt over een geldige BIG-registratie en kunt een geldige V.O.G. overleggen.Je hebt kennis van psychopathologie en daarbij ook affiniteit met de ouder wordende cliënt met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond.Je hebt het vermogen om te gaan met weerstanden bij de verzorging en ondersteuning van cliënten in ADL/HDL activiteiten.Je bent flexibel, betrokken en professioneel. Bewoners, hun naasten en jouw collega’s kunnen allemaal goed met jou door één deur. De wil, veerkracht én durf om te groeien is aanwezig.Jij weet dat de zorg voor onze ouderen op dit moment belangrijker dan ooit is, en draagt hier dan graag aan bij. Ook kun je goed omgaan met weerstand bij verzorging en ondersteuning.

Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:

Vivantes negen woonzorglocaties telt – binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen. We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd. Ook het aantal contracturen is bespreekbaar. Hier kunnen we flexibel mee omgaan.Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening, uiteraard marktconform (FWG 45). Uiteraard inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.Verder leren? Dat kan! Je kunt namelijk deelnemen aan verschillende trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw behoeftes.Jij helpt onze ouderen elke dag weer er het beste van te maken.

Nog vragen?

Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, recruiter. Dat kan telefonisch via 046- 820 08 40 of 06- 381 600 53, ofwel via mail naar b.dezwart@vivantes.nl Op onze website vind je daarnaast ook ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes zo aantrekkelijk maakt én een lijst met andere vacatures! Hier kun je ook direct je cv en motivatie uploaden. Weten we ook wie jij bent!

Inwerken bij Vivantes

Investeren in een goede introductieperiode vinden wij bij Vivantes belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid introductieprogramma samengesteld waarmee wij nieuwe medewerkers gaan meenemen in de Missie en Visie van Vivantes.

Hoe ziet dit introductieprogramma uit?

Na een driedaags programma in het Bestuurscentrum, zal op de vierde dag de medewerker in de ochtend komen kennismaken op de locatie en daar door het maatje ontvangen worden.

Gedurende twee weken zal jij als nieuwe collega gekoppeld worden aan één of meerdere maatjes en wegwijs worden gemaakt op de locatie, de diverse disciplines die er werkzaam zijn, diensten waarvoor hij/ zij ingeroosterd wordt en is er aandacht voor praktische zaken, veiligheid en evaluatiemomenten.