Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Specialist Ouderengeneeskunde / Verpleegkundig Specialist / Physician Assistant

Werkgever:Vivantes
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zijn op zoek naar een SO / VS / PA die ons team wil komen versterken. Wil jij jouw deskundigheid en vaardigheden inzetten voor de invulling van échte goede en veilige persoonsgerichte ouderenzorg in een kleinschalige, lokale verpleeghuiszorgorganisatie? En durf jij samen met ons verder te bouwen aan onze behandeldienst?

Dan ben jij de sleutel in het vertalen van onze visie op zorg naar de individuele en persoonsgerichte medische behandeling van de bewoners en cliënten binnen Vivantes.

Jouw rol

Jij bent een teamspeler en werkt binnen onze behandeldienst samen met onze Specialisten Ouderengeneeskunde (SO), Verpleegkundig Specialisten (VS), Physician Assistant (PA) en gedragskundigen, met wie je samen onze behandeldienst vormt. Vanuit onze strategie en visie op zorg zijn wij eind 2021 gestart met het opzetten van een eigen behandeldienst binnen Vivantes. Vanaf oktober 2022 is de behandeldienst verantwoordelijk voor de behandeling van zo'n 260 bewoners verspreid over onze verpleeghuislocaties in de Westelijke Mijnstreek.

Jij hebt als functionaris de durf en de veerkracht om verder mee te bouwen aan onze behandeldienst en jezelf te ontwikkelen tot een unieke en complete behandelaar binnen onze visie op zorg, waarin medische behandeling en zorg moet passen bij de kwaliteit van leven van de individuele bewoner of cliënt.

Afhankelijk van de functie ben jij het aanspreekpunt voor de overige behandelaren en voor de individuele verpleeghuisbewoner als het gaat om het medisch onderzoeken, diagnosticeren en verlenen van medische zorg in curatieve, preventieve en/of stabiliserende zin aan cliënten met somatische en/of psychische problematiek.

De VS/PA is binnen Vivantes regiebehandelaar en wordt ingezet voor minder complexe en meer routinematige handelingen. Bij meer complexe zorgsituaties die de geprotocolleerde zorg overstijgen, wordt opgeschaald naar de SO. De Specialist Ouderengeneeskunde biedt supervisie aan de VS/PA en vervult onder andere de rol van Wzd-functionaris.

Vanuit jouw functie ben je actief bezig met het bevorderen van de kwaliteit van de zorg en de kwaliteit van leven van de bewoners. Je hebt daarbij aandacht voor de coördinatie van zorgprocessen zodat het verpleegkundig en medisch bewustzijn binnen de organisatie wordt vergroot, zodat de individuele bewoner kwalitatief goede zorg ontvangt, die past bij diens levensverhaal en wensen. Het dag- en leefritme van de bewoner speelt daarbij een belangrijke rol.

Dit ben jij:

Je hebt een afgeronde opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde, Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant.Je beschikt over een geldige BIG-registratie en kunt een geldige V.O.G. overleggen.Je kent protocollen, richtlijnen en zorgpaden en je kunt deze vertalen naar de individuele wensen en behoeften van een bewoner of cliënt.Jij weet dat de juiste zorg voor onze ouderen belangrijker is dan ooit, en draagt hier dan ook graag aan bij.Je bent enthousiast en betrokken.De durf om uitdagingen aan te gaan.Jij denkt ‘out of the box’.Jij werkt zelfstandig en zoekt ook zelfstandig naar oplossingen.

Dit hebben wij te bieden:

Jij krijgt een contract voor onbepaalde tijd aangeboden, bij wederzijds enthousiasme na een proeftijd van twee maanden.Het aantal contracturen is bespreekbaar. Evenals de startdatum.Jij bouwt verder mee aan de behandeldienst waar je zelf onderdeel van uit maakt.Vivantes telt negen verpleeghuislocaties– binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen. Dit betekent dat jij werkt binnen verschillende locaties, zonder veel kilometers te hoeven maken.Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening. De functies vallen in CAO VVT. De functie van SO is ingedeeld in FWG 75 (maximaal €9256,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en de functie van VS/PA is ingedeeld in FWG 65 (maximaal € 6423,20 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).Een mooie, en de afgelopen jaren frequent opgewaardeerde CAO VVT, met in mei het vakantiegeld (8% van je jaarsalaris) en in november een eindejaarsuitkering (8,33% van je jaarsalaris).Verder leren? Dat kan! Hier denk je actief zelf over mee en maak je samen met de Manager Expertisecentrum een persoonlijk plan voor.

Contactpersoon Vivantes

Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Edwin Tijssen, Manager Expertisecentrum. Dit kan via e.tijssen@vivantes.nl of telefonisch via 06- 34 08 76 61.