Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (Senior) Salarisadministrateur

Werkgever:Vivantes
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Binnen ons bestuurscentrum zijn wij op zoek naar een Senior Salarisadministrateur. Je werkt nauw samen met het team van de HR-administratie. Je bent verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van salarisadministratie, pensioenadministratie en ziektekostenverzekering. Daarnaast denk je mee over het functioneel en praktisch op orde brengen van processen. Je volgt alle ontwikkelingen in de CAO VVT, de sociale en fiscale wetgeving en je beoordeelt de impact daarvan in onze organisatie.

Functie-eisen:

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau verkregen door een afgeronde relevante HBO opleiding, aangevuld met PDL of gelijkwaardig. Je hebt aantoonbare kennis en ervaring binnen je vakgebied. Je vindt het een uitdaging om te werken in een veranderende organisatie, waar aanpassingsvermogen en meedenken in veranderingen gevraagd wordt.Je bent resultaatgericht en besluitvaardig.Je hebt affiniteit met en interesse in ICT-toepassingen en in de ouderenzorg.Ervaring in Youforce en kennis van Beaufort is een pré.

Wat bieden wij?

In eerste instantie een tijdelijk arbeidsovereenkomst voor één jaar. Het is de intentie om deze tijdelijke arbeidsovereenkomst na een jaar om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd;Als Senior Salarisadministrateur is je salaris ingedeeld in FWG 55 (maximaal € 4.161,92 per maand bij een fulltime dienstverband) conform de stevig opgewaardeerde CAO VVT;Een brede administratieve functie waarbij je alle facetten van de salarisadministratie voorbij zult zien komen. Je gaat werken in een omgeving die graag innoveert;Het aantal contracturen is 36 uur per week en er zijn mogelijkheden om hier flexibel mee om te gaan;Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen en we bieden een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% over je brutoloon;De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.

Wij zien onze nieuwe collega als iemand die:

van nature integer, heel servicegericht, flexibel en nauwkeurig is;oog voor detail heeft, maar ook het grote geheel kan overzien;zelfstandig kan werken en de werkzaamheden zelfstandig kan indelen;initiatieven durft te nemen en durft op te komen voor de belangen van de organisatie.

Vervolg van de procedure

Na een eerste cv en motivatiebriefselectie zullen er twee gesprekken volgen met de Concern Controller en het team van de HR-administratie. Je dient de sollicitatie vóór 25 mei aanstaande in te sturen. Op donderdag 3 juni aanstaande zullen deze twee gesprekken plaatsvinden.

Contactpersoon Vivantes

Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, recruiter. Dit kan via 046 820 08 40 of b.dezwart@vivantes.nl

Meer weten?

Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren