Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Recruiter

Werkgever:Vivantes
Plaats:Beek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als Recruiter weet jij als geen ander hoe jij het beste geschikte kandidaten kunt aantrekken en selecteren, voor ontstane vacatures binnen onze organisatie. Jij benadert actief kandidaten en benut alle mogelijkheden in de arbeidsmarkt.

Ben jij gedreven en vind jij het leuk om met een fikse dosis creativiteit en inventiviteit onze vacatures in te vullen? Dan willen wij jou!

Jij volgt de ontwikkelingen in Recruitment en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van ons wervings- en selectiebeleid.

Je werkt vanuit verbinding, bent sterk onderlegd met kennis van recruitment, het schrijven van vacatureteksten, actieve headhunting en gespreksvoering.

Je komt te werken in een team van HR-adviseurs, HR-administratie en de salarisadministratie. Samen met hen weet jij de werving goed aan te laten sluiten op de behoefte van de organisatie. Daarnaast spar jij geregeld met Locatiemanagers en afdeling Planning, om zo vroegtijdig vacatures te kunnen signalen en op te pakken.

Hierin is geen dag hetzelfde en is het constant schakelen. Dagelijks draai je aan verschillende knoppen.

Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou!

Wat bieden wij?

Een contract van onbepaalde tijd, met een proeftijd van twee maanden.Als Recruiter ontvang jij een marktconform salaris in de cao VVT in FWG 50.Het aantal contracturen is 36 uur en er zijn mogelijkheden om hier flexibel mee om te gaan.Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen en we bieden een eindejaarsuitkering en vakantiegeld over je brutoloon.De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau, verkregen door een relevante opleiding (bijvoorbeeld de opleiding Business Studies).Specifieke kennis en ervaring van wet- en regelgeving t.a.v. werving en selectie. Je hebt inzicht in de arbeidsmarkt, en welke kansen en uitdagingen dit biedt, en je weet hier goed op in te spelen.Jij gaat zelfstandig te werk, je voert werkzaamheden t.a.v. de werving uit naar eigen inzicht.Je bent innovatief bij het inzetten van nieuwe mogelijkheden en het inschakelen van nieuwe kanalen en netwerken op de arbeidsmarkt.Jij beschikt over goede sociale vaardigheden, zoals overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden. Je weet potentiele kandidaten te motiveren en weet om te gaan met divergerende meningen, weerstand en tegenstellingen. Jij gaat systematisch en gestructureerd te werk.

Wat ga je doen?

Je bent specialist op arbeidsmarktgebied, fungeert als eerste aanspreekpunt voor sollicitanten en je begeleidt het hele traject binnen de werving & selectieprocedure.Je adviseert leidinggevenden m.b.t. werving- en selectietrajecten, projectmatige arbeidsmarktbenadering en (her)plaatsing van interne medewerkers.Je vindt het leuk om wervende vacatureteksten te schrijven. Jij weet als geen ander om met jouw vacaturetekst de juiste doelgroep aan te trekken met een maximale vindbaarheid via Google, websites en social media. Hierbij heb je frequent overleg met de afdeling Communicatie en andere partijen.Je hebt een actieve rol in het mede ontwikkelen van het operationeel/tactisch beleid op het gebied van werving en selectie en je werkt intensief mee in diverse projecten.LinkedIn is voor jou geen geheim. Je gebruikt graag jouw eigen netwerk en die van jouw collega's zodat de juiste kandidaten jouw vacatures vinden.Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging.

Contactpersoon Vivantes

Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, HR adviseur. Dit kan via 06- 381 600 53 of b.dezwart@vivantes.nl

Meer weten?

Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren

Ouder worden doe je samen!

Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden

Wij geven onze cliënten en bewoners ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.