Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Coördinator financiele administratie

Werkgever:Vivantes
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij met jouw werk als Coördinator op de financiële administratie een betekenisvolle bijdrage leveren aan de kwaliteit van de zorg en het welzijn van ouderen? We willen ons team versterken met iemand die vanuit zijn of haar expertise de financiële afdeling coördineert meedenkt over het functioneel en praktisch inrichten van processen en die sturing en coaching geeft aan het team van de financiële administratie.

Functie-eisen:

Je beschikt over een mbo+ / hbo diploma in de richting van financiële administratie, met meerdere jaren relevante werkervaring. Ervaring in het coachen of aansturen van medewerkers.Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op financieel administratief gebied in de meest brede zin van het woord. Het gehele pallet van financiële administratie is onderdeel van de werkzaamheden. Jij werkt overstijgend en coördinerend en houdt het overzicht over het gehele pallet.Je vindt het een uitdaging om te werken in een veranderende organisatie, waar aanpassingsvermogen en meedenken in veranderingen gevraagd wordt.Je hebt affiniteit en interesse met ICT-toepassingen in de ouderenzorg.Ervaring en kennis van Exact (globe) is een pré.Je hebt kennis van factuurscanning en inkoopsoftware.

Wij zien onze nieuwe collega als iemand die:

Van nature integer, heel servicegericht, flexibel en nauwkeurig is.Jij bent behulpzaam, en weet medewerkers op een juiste manier te coachen en sturen.Je hebt oog voor detail, maar kunt ook het grote geheel overzien.Je durft initiatieven te nemen en durft op te komen voor de belangen van de organisatie.

Wat bieden wij?

Een contract van 1 jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.Een brede administratieve functie waarbij je verantwoordelijk bent voor alle facetten van een financiële administratie.Jij gaat functioneel leidinggeven aan een team van 2 financieel administratief medewerkers.Het aantal contracturen is 32- 36 uur en er zijn mogelijkheden om hier flexibel mee om te gaan.Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen en we bieden een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% over je brutoloon.De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.De functie Coördinator Financiële Administratie is ingedeeld in FWG 50 (maximaal € 3.818,87 per maand bij een fulltime dienstverband)

Contactpersoon Vivantes

Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Christella Kauhl, adviseur HRM. Dit kan via 046 820 08 40 of c.kauhl@vivantes.nl

Verdere procedure

Je kunt solliciteren t/m vrijdag 29 oktober. Uiterlijk dinsdag 2 november zal je worden geïnformeerd omtrent een eventueel vervolg van de procedure.

Sollicitatiegesprekken staan ingepland op vrijdag 5 oktober.

Meer weten?

Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren

Ouder worden doe je samen!

Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden

Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.