Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Service Center specialist

Werkgever:Visma Circle
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Service Center specialist

Waar geloven wij in?

Wij geloven dat informatie en technologie mensen enthousiast maakt en organisaties laat excelleren. Door intensieve samenwerking en een scherp advies, ontzorgen wij onze klanten zodat zij kunnen doen waar zij voor staan. Wij leveren slimme en eenvoudige oplossingen, waarmee een gemeente al haar in- en externe processen kan digitaliseren. Vanuit deze overtuiging doen wij dagelijks ons werk

Vanwege de groei van onze organisatie zoeken wij een Service Center specialist. Als Service Center specialist zorg je, samen met je collega's, voor een perfecte dienstverlening naar klanten zodat zij onze platforms optimaal kunnen gebruiken. Je hebt veel contact met applicatiebeheerders van klanten, analyseert meldingen en zorgt ervoor dat storingen snel worden opgelost. Daarnaast is het belangrijk dat je overzicht houdt van de routing van meldingen. Je voert hier regie op en houdt de klant op de hoogte van de voortgang. Je bent degene die prioriteiten bewaakt conform de afgesproken SLA's en schakelt indien nodig een specialist in en/of overlegt met de Product Owner. Regelmatig bezoek je een klant om in overleg te gaan. Ben jij klantgericht en gedreven en balanceer je graag tussen het bewaken van overzicht en neerzetten van structuren enerzijds en het realiseren van succesvolle klantervaringen anderzijds? Dan zoeken we jou!

Zelfsturend team en scrum-werkmethoden

Het Service Center werkt als een zelfsturend team. Samen nemen ze beslissingen en werken hard aan verbeteringen. Als regie voerend team vervullen jullie een belangrijke rol naar zowel de klant als de teams binnen onze organisatie; software engineers, marktteams, consultants, etc. Met behulp van scrum-methodieken en in sprints werk je samen aan het continu verbeteren van onze platforms en functionaliteiten.

Wat zoeken wij in jou?

  • Werkervaring opgedaan in een klantgerichte professionele omgeving.
  • Ervaring met het werken in een Service Center omgeving is een sterke pre.
  • Je hebt bewezen affiniteit met software applicaties.
  • Klantgerichtheid en een goede communicatie staan voor jou op één.
  • Je beschikt over analytische vaardigheden en kan proces overstijgend denken.
  • Je hebt minimaal een aantoonbaar MBO opleiding, kan functioneren op HBO denk-werkniveau.
  • Je bent zelfstandig, flexibel en samenwerkingsgericht.

Als Service Center zorgen wij voor een goede bereikbaarheid van 8.00 uur tot 18.00 uur. Jouw werktijden zijn in overleg met het team.

Wat bieden wij?

Bij Visma Circle ben je verantwoordelijk voor je eigen succes, je maakt je eigen keuzes en dat zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden.

  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.
  • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving die samen met jou je successen vieren.
  • Veel mogelijkheden om je persoonlijk en vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen.
  • Goede werksfeer waar we graag hard werken samen maken we ook veel plezier. Denk aan een interne dartcompetitie, pizzasessies, teamuitjes en nog veel meer.
Interesse?

Vul meteen het sollicitatieformulier in op onze website: https://www.circlesoftware.nl/werken-bij/vacatures/service-center-specialist

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld