Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Technicus Beveiliging

Werkgever:Unica
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Technicus Beveiliging

Ben jij toe aan nieuwe uitdaging en wil je werken voor een nieuw bedrijfsonderdeel binnen Unica? Voor Unica Smart Security Solutions zoeken wij voor o.a. regio Geleen een Technicus Beveiliging.

Jouw uitdaging als Technicus Beveiliging

Als Technicus ga je, na een passende inwerkperiode, zelfstandig aan het werk voor diverse projecten op het gebied van inbraak-, camera-, intercom- en toegangscontrolesystemen. Naast het programmeren, inbedrijfstelling en het begeleiden van projecten ben je ook verantwoordelijk voor de benodigde documentatie en geef je instructies aan de klant. In deze functie zie je toe op kwaliteit, functionaliteit, klantvriendelijkheid, zorg je voor de juiste analyses bij complexe vraagstukken en word je ingezet voor onderhoud en het oplossen van storingen. We gaan landelijk starten op de volgende vestigingen Amsterdam/Rotterdam, Zwolle, Oosterhout en Geleen.

Wat biedt Unica jou?

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek en dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (beveiligings-) techniek, regelgeving en ICT. Jij binnenkort ook? Daarnaast kun je rekenen op • Een uitdagende baan bij de specialist op het gebied van beveiligingstechniek • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring • Een degelijke pensioenregeling, ondergebracht in het PMT • Een winstdelingsregeling • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis of CZ • Een leaseauto die privé gebruikt mag worden. • Mobiele telefoon en laptop

Jouw team

Unica Smart Security Solutions is specialist op gebied van beveiligingsoplossingen. We leveren turn key oplossingen voor fysieke omgevingen binnen het middensegment met het Nederlandse bedrijfsleven. Onze dienstverlening richt zich op gebouwbeveiliging, security management, remote dienstverlening en service & onderhoud en het certificeren van beveiligingssystemen. Je komt te werken in een dynamische omgeving die iedere dag slimmer en complexer wordt. Een wereld waarin iedere sector uniek is en haar eigen specifieke uitdagingen, regelgeving en wensen kent. Binnen Unica Smart Security Solutions vinden we het leuk om ons te verdiepen in de complexe techniek/vragen en werkomgevingen, en hebben de absolute wil om onszelf voortdurend te verbeteren. Het resultaat en klanttevredenheid staan altijd voorop. Unica Smart Security Solutions is onderdeel van het cluster Unica Access & Security; de fullservice dienstverlener op het gebied van toegangsverlening en beveiliging.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Afgeronde MBV-opleiding (Monteur Beveiligingssystemen) Afgeronde TBV-opleiding (Technicus Beveiligingssystemen) is een pre; Ervaring als technicus binnen de beveiligingstechniek en kennis van verschillende producten op het gebied van inbraak-, camera-, intercom- en toegangscontrolesystemen; Ervaring op het gebied van ICT netwerken Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen • Je bent een zelfstandige technicus die meer verantwoordelijkheid wil en toe is aan de volgende stap; • Je zoekt afwisseling in werklocatie; • Jij bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar manieren waarop iets beter of slimmer kan; • Je werkt nauwkeurig en bent kwaliteitsbewust; • Je bent communicatief vaardig en bewust van het visite kaartje naar de klant.

Wie zijn wij?

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 3.000 medewerkers en een omzet van € 539 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland