Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Servicemonteur Sprinkler

Werkgever:Unica
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Servicemonteur Sprinkler

Ben je bedreven in preventie op brandveiligheid gebied? Ben je een techneut die zelfstandig kan werken op diverse installaties? Solliciteer dan snel!

Jouw uitdaging als Servicemonteur Sprinkler

Indien je bedreven bent in de waterzijdige kant van het preventie vak, met ervaring in de merken Siemens Cerberus, Notifier en Esser Brandmeldcentrales (Honeywell) is dat een absolute pre. Je wilt je verder ontwikkelen en zoekt de kennis om de waterzijdige kant, om de sprinklerinstallaties zelf te kunnen onderhouden. Jouw werkzaamheden als Servicemonteur Sprinkler Unica fire safety is gevestigd in Hoevelaken, maar werkt landelijk. Dit betekend dat je veel onderweg zult zijn, vrijheid hebt, maar ook verantwoordelijkheid moet nemen. Met het inplannen van de werkzaamheden wordt rekening gehouden met jouw woonplaats. Je voert de werkzaamheden op locatie uit, maar zult ook regelmatig in Hoevelaken zijn. Je reageert pro- en/of reactief op (storings)meldingen van o.a. het Gebouw Beheer Systeem (GBS) of wanneer je hiervoor wordt opgeroepen. Hierbij lokaliseer- en analyseer je de storing en lost deze op. Er wordt verwacht dat je regelmatig consignatiediensten draait. Bij zowel het periodiek onderhoud als bij storingen neem je zelfstandig beslissingen om problemen en knelpunten op te lossen. Hierbij installeer, monteer en repareer je in overleg met je collega’s de installaties. Je loopt controlerondes op diverse installaties waarbij je wettelijke- en/of installatietechnische regelingen volgt. Bij calamiteiten wordt er verwacht dat je accuraat handelt. Je onderhoud hierbij zelfstandig contact met de klant en adviseert hen. Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden neem je voortdurend je eigen veiligheid en die van anderen in acht. Je bent continu in contact met collega's en opdrachtgever om voortgang en kwaliteit te bewaken. Als je werkzaamheden erop zitten, maak je een rapportage, zodat er een juiste factuur verstuurd kan worden naar de klant. Je moet dus nauwkeurig zijn in het bijhouden van de administratie.

Wat biedt Unica jou?

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook? Daarnaast kun je rekenen op: Een goed salaris; Een goede pensioenregeling; 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen; Winstdelingsregeling; Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ; Reiskostenvoorzieningen;

Jouw team

Bij de business unit Fire Safety van Unica werk je met 180 collega’s als team van specialisten binnen de brandbeveiligingsmarkt. Wij zorgen ervoor dat de werk- en leefomgeving in Nederland brandveiliger wordt. Of dat voor een distributiecentrum is, een datacenter of voor een ziekenhuis dat gewoon in bedrijf is: wij regelen het. Door onze open bedrijfscultuur lopen we regelmatig bij elkaar binnen en staan we goed in verbinding met elkaar. Teambuilding zit dus eigenlijk al in onze bedrijfscultuur verweven. Wij delen onze passie voor brandveiligheid en stimuleren nieuwsgierigheid en eigen initiatief. Vanuit Fire Safety werken we samen aan het beste resultaat voor klanten en partners. Samen maken we de toekomst.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Je bent uitermate gemotiveerd en je wil graag aan je carrière werken. In de functie van servicemonteur Sprinkler bieden wij je de mogelijkheid om door te groeien en te specialiseren in Sprinklertechniek.

Wie zijn wij?

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 3.000 medewerkers en een omzet van € 539 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.