Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: 1e Servicemonteur W | Geleen

Werkgever:Unica
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

1e Servicemonteur Werktuigbouwkunde

Ben jij een ervaren en servicegerichte Monteur Werktuigbouwkunde die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt 1e Servicemonteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.

Jouw uitdaging als 1e Servicemonteur Werktuigbouwkunde

Als 1e Servicemonteur los je storingen op en onderhoud je de installaties van onze klanten. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor vragen van collega's. Jij weet met jouw kennis en ervaring altijd de juiste oplossing te vinden ook als het net even wat complexer is. Je bent veel onderweg en komt op verschillende locaties. Je bent erg servicegericht en bent graag in gesprek met klanten over onze dienstverlening. Jij begrijpt als geen ander dat het voor klanten belangrijk is als technische installaties doen wat ze moeten doen.

Wat biedt Unica jou?

Bij Unica vinden we onze mensen het allerbelangrijkste. We hechten er veel waarde aan dat onze mensen gezond en gelukkig zijn om zo de meeste waarde voor onze klanten te kunnen creëren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een zelfstandige baan. Je kunt daarnaast in deze functie onder ander rekenen op Een vast contract; Alle ruimte om technische opleidingen te volgen en je kennis uit te breiden; 25 vakantie dagen en 13 adv dagen; Leuke activiteiten met je collega's zoals de zomer barbecue en het jaarlijkse voetbaltoernooi.

Jouw team

Je gaat werken binnen Unica Building Services Geleen; dé one-stop-shop voor gebouw gebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer, onderhoud en inspectie. Van a tot z kunnen onze klanten vertrouwen op de kundigheid van de Unica medewerkers. De vestiging Geleen is net als veel andere vestigingen van Unica een innovatieve locatie met veel aandacht voor klant en mens. Wij geloven erin dat met zorg en aandacht voor onze medewerkers wij in staat zijn om een ultieme klantbeleving te verzorgen. Dit doen wij met sterk lokaal georiënteerde klantteams die een maximale ontzorging en klanttevredenheid bieden. Veel concepten zijn er in Geleen ontwikkeld en via de Unica organisatie uitgerold. Er werken totaal 75 medewerkers binnen Geleen.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Je bent een servicegerichte probleem oplosser. Geen storing is te gek en met al jou kennis ben jij de baas over het probleem. Je bent het visitekaartje van Unica en daar sta je ook voor. Bovendien heb jij Een mbo werktuigbouwkunde/installatietechniek afgerond; Ben je zelfstandig; Kun en mag je een auto besturen; Heb je een flink aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Wie zijn wij?

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 3.000 medewerkers en een omzet van € 539 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland