Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Timmerman

Werkgever:Tackers and Packers
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij handig, heb je technisch inzicht werk je graag met hout? Dan wil ik graag met je in contact komen.

Ons team van Tackers maakt kisten en pallets op maat. Sommige worden alleen geleverd andere worden door ons team van Packers gebruikt om bij onze klanten machines te verpakken zodat ze goed beschermd en veilig wereldwijd verstuurd kunnen worden. Geen dag is hetzelfde!

Nog heel even in Sittard maar vanaf begin 2023 vanuit Geleen in onze nieuwe werkplaats met nieuwe machines en goed gereedschap. Maar ook met 12 collega’s die elkaar helpen daar waar nodig, bereid zijn om je dingen te leren als je dingen wil leren en leiding waarvoor je een collega bent met een naam en niet met een nummer.

Onze voorkeur gaat uit naar medewerkers die fulltime willen werken, maar als je bijvoorbeeld alleen op zaterdag kunt of alleen in je vakantie wilt werken hebben we daar ook een plekje voor je. Als je ervaring hebt is dat fijn maar als je graag dit vak wil leren vinden we dat ook leuk. Je leeftijd en je opleiding is niet belangrijk, je moet vooral graag willen.

Spreekt dit je aan? Dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie en een gesprek. Stuur gericht een bericht of bel me op 06-54345785

Vriendelijke groet,

Marcel Dokter

Tackers and Packers