Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Binnendienst Medewerker

Werkgever:Stoffers
Plaats:Elsloo

Word jij onze nieuwe binnendienstmedewerker? Regiobank Stoffers uit Elsloo, makelaardij, hypotheken en verzekeringen heeft een vacature.

Wie is Stoffers?

Regiobank Stoffers is een makelaars- en financieel advieskantoor in één, met een breed aanbod aan diensten. Wij zijn nog een echt familiebedrijf waarin aandacht voor de klant centraal staat en belangrijk is. Wij adviseren particulieren en bedrijven op het gebied van financiële producten (onder meer schadeverzekeringen en hypotheken) en daarnaast zijn we ook een RegioBank. We zijn gevestigd op de Stationsstraat 39 in Elsloo en zijn voornamelijk actief in Elsloo en omstreken. Met ons team willen wij het beste advies voor onze klanten en dat doen we door goed naar de klant te luisteren en een advies op maat te geven. Een goed en vriendelijk contact met onze klant vinden wij dan ook erg belangrijk. Stoffers groeit. Onze klanten waarderen onze aanpak, ons advies, en daarom hebben we ruimte voor nog een collega.

Wat ga je doen?

Jij gaat je voornamelijk bezighouden met werkzaamheden rondom de Regiobank en binnendienstwerkzaamheden, zoals de administratie van verzekeringen en hypotheken. Jouw werkplek is voornamelijk aan de balie. Jij bent grotendeels het eerste aanspreekpunt voor de klant zowel fysiek als aan de telefoon. Jij bepaalt dan ook mede het gezicht van Stoffers. Geen 1 dag is hetzelfde. Je gaat de telefoon beantwoorden, verzekeringsoffertes maken, afspraken inplannen, klanten ontvangen en nog heel veel meer!

Wat verwachten wij van je?

  • Minimaal een HBO werk- en denkniveau
  • Diploma Wft Basis
  • Bereid om in overleg aanvullende opleidingen/cursussen te volgen
  • Commercieel, secuur, oplossings- en klantgericht
  • Teamplayer
Wat bieden wij jou?

Stoffers biedt jou een prettige werkomgeving binnen een dynamisch bedrijf, waarbij er sprake is van een informele sfeer. Jij krijgt een uitdagende functie waarbij er vrijheid is om jezelf te ontwikkelen. Stoffers biedt marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een parttime vacature van tenminste 16 uur per week met als startdatum 1 september 2022 of eerder.

  • Starten met jaarcontract
  • Salarisindicatie: €1900,- / €2900,-
  • 25 verlofdagen (bij fulltime)

Denk je dat jij voor ons de ideale kandidaat bent en hebben we je aandacht? Dan wacht niet te lang en reageer op deze vacature via jory@stoffersbv.nl