Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Weekend/ vakantiewerker

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.

Pergamijn zoekt weekend- en vakantiekrachten!

8-16 uur

Jij…

…bent onze nieuwe enthousiaste, pro-actieve collega die wel van een uitdaging houdt. Geen enkele dag is hetzelfde en dat vraagt van jou de nodige flexibiliteit! We zoeken weekend- en vakantiewerkers die het oprecht leuk vinden om andere mensen blij te maken met een vriendelijk woord of een helpende hand!

Om bij Pergamijn te werken als weekendkracht hoef je geen verpleegkundige met ervaring te zijn. Het mag natuurlijk wel, maar ook als je nu een agogische opleiding volgt en je hebt je propedeuse behaalt kun je bij ons terecht.

Zo ga je tijdens je studie niet alleen een mooi spaarcentje verdienen maar ook ervaring opdoen. Wij gaan jou meenemen binnen Pergamijn om de verschillende cliëntgroepen te ontdekken en jouw talenten te laten groeien en bloeien.

Nieuwsgierig?

We gaan graag met jou in gesprek om jou de leukste bijbaan te bezorgen.

Bel of app voor het maken van een kennismakingsgesprek met onze corporate recruiters Marie-Christine of Anja!

Anja Völler, tel: 06 51322015, a.voller@pergamijn.org

Marie-Christine Meulen, tel: 06 20930566, m.meulen@pergamijn.org

Om als weekend/ vakantiewerker aan de slag te kunnen zit je minimaal in je tweede leerjaar van je opleiding.