Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teamleider(s) cluster Ernstig Meervoudig Beperkt-Senioren

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

”Ieder mens geeft het liefst zelf vorm aan zijn eigen leven. Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en/of complexe zorgvraag. Door goed te luisteren naar de wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij invulling aan alle facetten van het leven: wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen. Wij zijn een professionele partner en handelen vanuit ons hart, gelijkwaardigheid en respect.” Bij Pergamijn zijn ca. 1200 zorgprofessionals en 600 vrijwilligers werkzaam die dagelijks kleur geven aan het leven van onze cliënten. Het werkgebied is groot: Midden-Limburg, Westelijke Mijnstreek, Parkstad en Heuvelland.

Teamleider(s) voor het cluster Senioren en ernstige meervoudige beperkt

32-36 uur, Senioren-EMb

Jouw werkomgeving

Binnen het cluster doelgroep senioren en ernstig meervoudige beperkt, zoeken we gedreven teamleider(s) voor een tot twee woningen. Enkele woningen binnen ons cluster zijn buitenlocaties. Maar er zijn ook woningen die gecentreerd zijn op het terrein pepinusbrug te Echt. De cliënten hebben allemaal een verstandelijke beperking, zijn veelal senioren en een deel ervan heeft (ernstige ) meervoudige beperkingen. Een open en cliëntgerichte houding en het betekenis kunnen geven aan het dagelijks leven van de cliënt en van het eigen functioneren zijn daarbij erg belangrijk. Jij als teamleider faciliteert en ondersteunt de medewerkers om hieraan goed invulling te kunnen geven en zo de doelstellingen te behalen.

De functie

Je bent voor jouw team(s) integraal eindverantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen op het gebied van kwaliteit en continuïteit van de zorg, ontwikkeling van de individuele medewerkers en het team én het financieel resultaat. Je werkt nauw samen met de gedragskundige, senior cliëntbegeleiders, interne adviseurs en andere ondersteunende diensten.

Je weet wat cliënten en wettelijk vertegenwoordigers belangrijk vinden op het gebied van de kwaliteit van zorg. Je bent degene, die dit realiseert binnen de financiële kaders. Je stuurt éen of meerdere teams aan, die in totaal uit circa twintig tot dertig medewerkers bestaan. Als verbindende factor ben je in staat om richting, ruimte en vertrouwen te geven zodat het team de doelstellingen kan behalen. Je zorgt ervoor dat de teambezetting kwalitatief en kwantitatief op orde is.

De verzuimbegeleiding en uitvoering geven aan arbobeleid behoren ook tot je takenpakket. Daarnaast draag je samen met je collega-teamleiders bij aan de verdere ontwikkeling van het cluster door kansen te signaleren en verbetervoorstellen te doen.

Tevens neem je – in samenspraak met je collega teamleiders en het clustermanagement – deel aan projecten.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandiptenzorg; FWG 55 (min. € 2.662, = en max. €3.928, =).
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org of neem contact op met Marc Janssen, manager Cliëntdienstverlening tel: 06-42615600 of marc.janssen@pergamijn.org.