Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior cliëntbegeleider cluster Ernstig Meervoudig Beperkt

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Voor onze locatie de Priorij te Geleen zijn wij op zoek naar:

Senior Cliëntbegeleider(s)

21 – 32 uur per week

Jouw werkomgeving

Binnen woonvoorziening Priorij wonen 25 cliënten verdeeld over vier groepswoningen. Er is plek voor 27 cliënten. Tevens is er 1 vaste logeerplek, hier maken momenteel 5 vaste logees gebruik van. De doelgroep is gericht op de EMB cliënt, d.w.z. de ernstig tot zeer ernstig beperkte cliënt die naast een verstandelijke beperking ook een of meerdere lichamelijke beperkingen heeft. De leeftijd varieert van 19 tot 74 jaar. Er is sprake van een (hoge) medische zorgvraag en mobiliteitsbeperkingen. Tevens is er bij verschillende cliënten sprake van zintuiglijke problemen (visus/gehoor), problemen in de prikkelverwerking en ouderdomsproblematieken als dementie. Diverse cliënten zijn bekend met sydromen als RETT en Down.

Alle cliënten zijn in meer of mindere mate afhankelijk van hulpmiddelen als tilliften, rolstoelen, hoog-laag baden, douchebrancards, etc. Vrijwel alle cliënten binnen de woonvoorziening zijn geheel afhankelijk van begeleiders als het gaat om medische zorg, ADL, daginvulling en waarborgen van hygiëne. Bij diverse cliënten zijn verpleegtechnische handelingen nodig gericht op o.a. catheteriseren, diabetes, toedienen van sondevoeding, toedienen van klysma’s, wondzorg en O2.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg FWG 45;
  • Je hebt aanspraak op 8 % vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org. Voor meer informatie over deze functie kunt u zich wenden tot Nicole Houkes Tel: 0653723583 of n.houkes@pergamijn.org.

Heb je interesse?

Wil jij ons team in Geleen komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie - onder vermelding van - vacaturenummer cb021-201911 naar job.d1r2f@pergamijn.recruitee.com

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.