Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Informatie Manager

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Haar/zijn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.


Pergamijn is voor haar Proces- en Informatiemanagement afdeling op zoek naar een enthousiaste en ervaren

Informatiemanager

18 uur

Ben jij onze nieuwe Informatiemanager?

Ben jij resultaatgericht en draag je bij aan het realiseren van innovatieve informatiserings- en digitaliseringsdoelstellingen? Breng jij ook onze dienstverlening op een hoger niveau en ben je in staat vanuit je kennis, samenwerking, veranderambities en verandervermogen je bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van de informatievoorziening?

Het team

De Informatiemanagers zijn samen met de medewerkers van functioneel applicatiebeheer ondergebracht in het team Proces- en Informatiemanagement (PIM). In het tactisch/operationeel speelveld van onze organisatie werk je nauw samen met de klantorganisatie met als doel informatietechnologie gericht in te zetten in onze bedrijfsvoering om zodoende een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van de organisatie

Het team PIM is op zoek naar een leuke energieke ervaren collega!

Jij..

…bent een Informatiemanager in hart en nieren en bent altijd op zoek naar de kern van een vraagstuk. Je kan tactische vraagstukken vanuit verschillende perspectieven benaderen en zoekt naar oplossingen die passen bij de context, de organisatie en de mensen.

…helpt de organisatie met het in kaart brengen van verander-/ en ontwikkelvraagstukken en samen met de organisatie op zoek gaat naar passende oplossingen. Daarbij wordt jouw expertise, kennis en brede ervaring ingebracht. Als sterke adviseur ben je innovatief en oplossingsgericht.

… bent in staat om vanuit een helikopterview, prioriteiten te stellen en je hebt overzicht.

Jouw achtergrond…
  • een succesvol afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Informatica, Bestuurlijk Informatiekunde, of Bedrijfskunde;
  • ruime relevante ervaring in het werkveld van Informatiemanagement;
  • actuele kennis van ontwikkelingen binnen de zorg.

Daar tegenover staat…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 60;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
  • Stichting Pergamijn te Sittard is goed te bereiken vanuit Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Rob Lardenoije, manager informatisering en automatisering.

Tel: 06-53806883

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv vóór 19 juni via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met Anja Völler, recruiter. Het tweede gesprek vindt plaats met Rob Lardenoije, manager informatisering en automatisering.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.