Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Hulp Cliëntbegeleider

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Hulp Cliëntbegeleider

8-25 uur

Waar kom je terecht?

De locatie Hofakker is gelegen in het centrum van Echt. Binnen het complex wonen 14 cliënten, variërend in leeftijd van 50 tot 85 jaar, die zorg, begeleiding en ondersteuning nodig hebben met betrekking tot de zelfzorg, dag invulling en in het behouden en uitbreiden van hun sociale netwerk. Een aantal cliënten maakt gebruik van een rolstoel en de daarbij behorende transferprotocollen. Tevens wordt er van je verwacht dat je verpleegtechnische handelingen gaat verrichten. Een aantal methodieken die veelvuldig zullen worden toegepast zijn: methode Urlings, warme zorg, fenomenologische benadering, positieve bevestiging en PDL.


Jij…

…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig.

…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een hulp cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.

….vind het leuk om huishoudelijke taken te combineren met activiteiten met de cliënt, in te spelen op hun zorgvraag en een goede dag invulling te bieden.

Jouw achtergrond…

… Je hebt een diploma in de zorg op tenminste MBO-niveau 2

… Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en reeds ervaring in gehandicaptenzorg, ouderenzorg of verslavingszorg

… bent flexibel inzetbaar ook in de weekenden en avonduren.

Daar tegenover staat…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 25 afhankelijk van je opleiding; (min. €1.788,- max. € 2.574,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn.

Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud hulp cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Marjo Janssen, teamleider. Tel: 06-57542495

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Marie-Christine of Anja. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Marjo Janssen en een collega.