Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Arts Verstandelijk Gehandicapten

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Arts Verstandelijk Gehandicapten

(of Huisarts/ Basisarts)

32 uren per week

Jouw werkomgeving

Stichting Pergamijn en PSW zijn gezamenlijk op zoek naar een arts verstandelijk gehandicapten die de medische zaken van de cliënten van onze organisaties behartigt en de multidisciplinaire samenwerking kan versterken. Door gezamenlijk op zoek te gaan naar een arts voor onze cliënten kunnen we een nagenoeg full time dienstverband aanbieden in de regio midden en noord Limburg. Als arts ben je werkzaam voor beide organisaties en krijg je ook bij beide organisaties een dienstverband aangeboden.

Als Basisarts/AVG werk je aan de verbetering van de kwaliteit van leven voor cliënten door het stimuleren van gezondheid en vitaliteit. Je adviseert over specialistische medische zorg aan (licht) verstandelijk beperkte cliënten. Daarbij heb je vooral oog voor de preventieve kant en ben je het aanspreekpunt voor begeleiders. Je bent betrokken bij het opstellen van ondersteuningsplannen en bij beleidsmatige zaken, zoals medicatieveiligheid, infectiepreventie, Wet Zorg en Dwang en scholing.

Wat ga je doen?

  • Binnen de organisaties word je betrokken bij de zorg voor cliënten met een lichte tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking.
  • Je bent op de eerste plaats verantwoordelijk voor de aanvullende specialistische ( en huisartsen) zorg van onze cliënten.
  • Je ondersteunt en adviseert eerstelijns zorgaanbieders, zoals huisartsen
  • Je bent betrokken bij het opstellen van ondersteuningsplannen en bij beleidsmatige zaken zoals Wet Zorg en Dwang, Medicatieveiligheid en Infectiepreventie.
  • Als lid van een multidisciplinair behandelteam geef je advies vanuit het AVG/artsen perspectief en werk je samen met andere disciplines.
  • Als lid van een team van (AVG)artsen draag je bij aan de ontwikkeling van het vak.
  • Binnen Pergamijn wordt verwacht dat je als arts mee draait in een bereikbaarheidsdienst.

Wat bieden we?

Pergamijn en PSW investeren volop in de ontwikkeling en opleiding van hun medewerkers en bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:

  • Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn en PSW;
  • In eerste instantie gaat het in beide organisaties om een aanstelling van één jaar met het uitzicht op een vast dienstverband.

Meer informatie:

Marieke Puts, Manager Zorgondersteuning PSW. Bereikbaar op 06 51393257 of per mail m.puts@psw.nl of Els Caris, manager Gezondheidscentrum Pergamijn. Bereikbaar op 06 40829734 of per mail e.caris@pergamijn.org

Heb je interesse?

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie - onder vermelding van vacaturenummer Arts-201912-naar job.flg7h@pergamijn.recruitee.com