Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker mensen & organisatie (HR)

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zoeken

In verband met pensionering van enkele collega's zijn wij binnen de afdeling mensen en organisatie (personeelszaken) van de ondersteunende diensten op zoek naar een medewerker mensen en organisatie. Je bent werkzaam binnen een collegiaal team ter ondersteuning van één of meer scholen. Binnen het team wordt onderling hecht samengewerkt. Het is jouw passie om te werken mét en voor mensen.

Wat ga je doen?
Als professional binnen jouw vakgebied houd jij je bezig met het beheer en de uitvoering van het m&o-beleid. Je draagt o.a. zorg voor een juiste uitvoering en toepassing van arbeidsvoorwaardelijke en rechtspositionele regelingen voor de personeelsadministratie, bijvoorbeeld in het kader van inzetbaarheid. Je verwerkt mutaties en personele gegevens in geautomatiseerde systemen. Je levert bijdragen aan de verbetering van (uniforme) werkprocessen en -procedures en volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
Daarnaast ben je voor leidinggevenden op de scholen het eerste aanspreekpunt bij de uitvoering van personele aangelegenheden. Je adviseert over de toepassing op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Je bent vraagbaak binnen het eigen vakgebied en verstrekt informatie over werkwijzen, regelgeving, procedures, processen, e.d.
Je beantwoordt vragen van medewerkers en geeft uitleg over arbeidsvoorwaardelijke en rechtspositionele aangelegenheden en ondersteunt bij het indienen van aanvragen. Je bent aanspreekpunt voor externe organisaties.

Wat hebben wij jou te bieden?
  • Je salaris wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring in schaal 7 van de CAO voortgezet onderwijs, tussen € 2392 - € 3588 bruto, bij een fulltime dienstverband. De CAO biedt daarnaast een riante verlofregeling, 8% vakantiegeld, een 13e maand, een extra eindejaarsuitkering en een persoonlijk budget van 90 uur naar eigen keuze in te zetten volgens onze menukaart.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en het fiscaal voordelig kopen van een fiets, tablet of fitnessabonnement.
  • Wij zorgen voor een goede introductie, We vinden een goede begeleiding van nieuwe collega's belangrijk.
  • Je krijgt ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om te groeien. Zet je professionaliseringsbudget in voor opleiding of ontwikkeling.
  • Fijne collega's en een prettige werksfeer.

Wij vragen

Functie-eisen en vaardigheden
  • MBO+ werk- en denkniveau, richting personeel & arbeid, medewerker HRM of aanverwant
  • Ervaring met AFAS Profit en InSite
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • In staat zijn nieuwe wet- en regelgeving snel eigen te maken

Competenties
Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je bent zorgvuldig en voert je taken met aandacht uit. Je werkt nauwkeurig en efficiënt en blijft doelmatig handelen door je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Je gaat doelgericht te werk en stelt prioriteiten. Je denkt vooruit en houdt zicht op een realistische planning en uitvoering van je werkzaamheden.
Ook vinden wij het belangrijk voor alle medewerkers binnen de ondersteunende diensten dat zij zich professioneel, samenwerkingsgericht en ontwikkelingsgericht opstellen; dit past bij onze ondersteuningsvisie.

Wij bieden

een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
  • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Ondersteunende diensten

Elke schooldag verzorgen ca 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen.

Medewerkers van de ondersteunende diensten hebben expertise op verschillende vakgebieden. Ons team van ruim 100 collega's faciliteert de scholen en het college van bestuur op deze vakgebieden. Als medewerker van de ondersteunende diensten blijf je voortdurend leren en ontwikkelen; je denkt mee met de scholen en maakt het mogelijk dat docenten en leerlingen maximaal bezig zijn met het best denkbare onderwijs. Hoe we dat doen? Door advies en service te bieden passend bij onze scholen. We werken interdisciplinair samen, zijn professioneel en ontwikkelingsgericht.

Meer informatie over Ondersteunende diensten

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Hans Hendriks, teamleider mensen en organisatie, tel. +31654140887